Mireasa – Sezonul 7 Episodul 50 – 24 Martie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 50

Familia lui Vlad a venit în vizită, cu ocazia zilei de naștere a lui. Tânărul s-a bucurat foarte mult, la fel și Cătălina. Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 50 complet 24 martie 2023 poate fi vazuta mai jos, in reluare.

Cătălina și Vlad au fost rugați să părăsească platoul Mireasa și să meargă în casă. Acolo îi așteptau bunica, mama și mătușa lui Vlad. Aceștia au venit cu daruri: cornulețe, tort, baloane.

În timp ce Vlad și mama lui chicoteau, bunica lui a povestit câteva lucruri despre concurentul de la Mireasa sezon 7 episod 50.

Mireasa sezonul 7 episodul 50 reluare 24 martie 2023

”La noi în casă el a fost o surpriză permanentă.”, a zis bunica lui Vlad, care a subliniat că tânărul o aștepta cu masa făcută când ea pleca la muncă, la câmp. ”A fost un bibelou. Când am auzit că a născut mama, am sărit în sus de fericire”, a mai adăugat bunica.

Mama lui Vlad o place pe Cătălina. ”Dacă continuă ca acum”, a zis aceasta, relația va avea un viitor frumos. Ea a venit tocmai din Olanda pentru a îl surprinde pe fiul său. Mama i-a întors surpriza, căci și Vlad a mers până în Italia de ziua ei.

Sora lui nu a putut veni pentru că nu a fost posibil să lipsească de la serviciu. Mama concurentului i-a transmis Cătălinei că nu trebuie să-și facă griji pentru că nu ar avea unde să meargă dacă va fi eliminată, pentru că Vlad are un apartament în București.

În ultima săptămână, în Aplicația a1, telespectatorii Mireasa sezonul 7 episodul 50 au votat intens. Cursa de eliminare s-a dat între Alex și Andrei. Iată ce băiat părăsește competiția matrimonială pe 24 martie 2023.

A fost o săptămână plină pentru Alex și Andrei. Cei doi s-au aflat în cursa de eliminare și niciunul nu și-a dorit să părăsească competiția.

În timp ce Alex i-a rugat pe concurenți să-l ajute să rămână în casă, deci să facă apel la susținătorii lor pentru a îl vota, Andrei a preferat să se lase în voia sorții.

O noua editie de eliminari din mireasa sezonul 7 episodul 50 online 24 martie 2023, poate fi vizionata in reluare mai jos

Ambii au considerat că au motive întemeiate pentru care să rămână la Mireasa. În timp ce Alex afirma în trecut că nu-și mai găsește locul, el s-a apropiat de Irina și au ajuns să formeze un cuplu. A fost o cale lungă, căci fata nu credea în el și într-un posibil cuplu. Cu toate acestea, și-au dat o șansă și lucrurile au evoluat rapid în ultimele zile, până s-au declarat un cuplu.

De cealaltă parte, Andrei s-a concentrat pe relația cu Simona. Au petrecut timp împreună, dar nu s-a putut abține să nu se contreze cu Alex, despre care a spus că mai are multe de învățat până să ajungă la nivelul lui.