Mireasa – Sezonul 7 Episodul 59 – 6 Aprilie 2023

mireasa 6 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 59
Mama lui Roberto intervine in mireasa 6 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 59 în conflictul dintre el și ceilalți concurenți. Doamna Geanina spune că băieții se folosesc de fiul său.

”Se vede foarte foarte urât. Roberto, mamă, te rog termină. Ți-ai impus punctul de vedere, sper că băieții au înțeles. În mare parte îți dau dreptate, 3 luni le-ai făcut toate favorurile, le-ai făcut mâncare… Se vede foarte foarte urât ce se întâmplă. Nu s-a întâmplat atât de rău la problema Hatice Roberto. Roberto, nu mai găti pentru nimeni, gătește pentru cine merită”, a zis doamna Geanina.

Mama lui Roberto a spus că i-ar face plăcere ca Roberto să fie într-o cunoaștere cu Iuliana: ”Este o fată frumușică”.

Doamna Geanina a spus că odată cu intrarea lui Zain, care și gătește pentru băieți, concurenții s-au relaxat și se pot lipsi de Roberto. Ea consideră că tinerii l-au folosit pe tânăr.

Mireasa sezonul 7 episodul 59 complet 6 aprilie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 6 aprilie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,67 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 59 din 6 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezonul 7 episodul 59.


error: Nu copiați de pe acest site!