Mireasa – Sezonul 7 Episodul 60 – 7 Aprilie 2023

mireasa 7 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 60
Conflictul dintre Hatice și doamna Loredana continua și în ediția Mireasa sezonul 7 episodul 60 din 7 aprilie 2023. Iată ce a spus Daiana despre cearta celor două.

Simona Gherghe a remarcat că Daianei nu îi place situația din casa Mireasa. Doamna Loredana, viitoarea ei soacră, se ceartă cu Hatice. Aceasta a întrebat-o dacă îi vine să plângă și fata a negat. Ea a spus că nu se implică în scandal.

”Nu îmi vine să plâng. Eu nu am nicio treabă. Dacă cineva are o strategie, se va vedea pe parcurs. Îmi văd de Dani. Eu am stat cu ele (n.r. doamna Loredana și Hatice), am văzut că se înțeleg bine.”, a zis Daiana în Mireasa 7 aprilie 2023.

Doamna Loredana susține că nu ea a căutat apropierea lui Hatice. ”Pentru mine, toți sunt copii. Dacă cineva are nevoie de ajutor, ajut”, a mai adăugat mama lui Dani.

Irina și Hatice au contrazis-o pe aceasta. Iubita lui Mihai a spus că aceasta a dat în ea, după episodul cu Roberto, când ea s-a întors de la munte.

Mireasa sezonul 7 episodul 60 complet 7 aprilie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 7 aprilie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,67 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 60 din 7 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.