Mireasa – Sezonul 7 Episodul 62 – 11 Aprilie 2023

mireasa 7 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 62
Irina, Antonio și Maria au avut parte de o dezbatere în casa Mireasa 11 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 62. Irina a amintit despre începutul ei în sezonul 7 al competiției.

Irina i-a povestit lui Antonio că a fost în top în momentul în care se afla într-o cunoaștere cu Andrei, la începutul sezonului 7 Mireasa. Tânăra a povestit că nu și-a dorit să țină cont de scrisorile în care era sfătuită atunci să intre într-o relație cu Andrei.

„I-am zis că eu nu o să pot să fiu niciodată cu un bărbat care nu iese din roul de victim. I-am zis la prima petrecere că nu avem nimic în comun. Dacă eu țineam cont de scrisori, unde eram îndemnată să nu dau vrabia din mână, adică pe Andrei, eu eram în top”, a pus Irina.

Mireasa sezonul 7 episodul 62 complet 11 aprilie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 62 reluare 11 aprilie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 11 aprilie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 1,67 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 62 din 11 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots