Pacate din Iubire Episodul 78 Episodul 79 Integral

pacate dni iubire productie mexicana 2023 reluare integral

Începând din luna august, telespectatorii vor putea viziona Păcate din iubire (Perdona nuestros pecados), în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00. Protagoniștii serialului romantic sunt interpretați de nume mari din industrie, precum Emmanuel Palomares, Oka Giner, Erika Buenfil, Sabine Moussier, César Évora și Osvaldo de León, cunoscuți pentru rolurile din Mama vitregă, Între iubire și ură, Gossip Girl: Acapulco și Îmbrățișări pătimașe. Vezi mai jos in reluare noua telenovela pacate din iubie episodul 78 epsiodul 79 de pe 15 septembrie 2023.

Seria urmărește o poveste de dragoste dintre doi oameni ce provin din lumi total diferite. Elsa, protagonista serialului, este fiica lui Armando, cel mai înstărit om din întregul oraș. În mod neașteptat, aceasta se va îndrăgosti nebunește de Andrés, fiul servitoarei familiei sale.

Pacate din iubie episodul 78 episodul 79 de pe 15 septembrie 2023

Din cauza discrepanței dintre lumile din care provin, cei doi decid să aibă o relație în secret. Din neatenție, iubirea pe care cei doi tineri o împărtășesc va fi descoperită de tatăl fetei. Acesta se va opune cu vehemență relației, deoarece consideră că Andrés nu este potrivit pentru fiica sa și nu îi poate oferi viața pe care o dorește pentru ea. Doi tineri îndrăgostiți ce împart o poveste de dragoste imposibilă. O relație care va întâmpina numeroase impedimente. Cum vor reuși Elsa și Andrés să treacă peste împotrivirile tatălui ei? Care va fi soarta relației protagoniștilor? Rămâne de văzut în Păcate din iubire (Perdona nuestros pecados), în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00, Acasă.

Va vom povestii ce se intampla in primele episoade, Elsa și Andrés se bucură de dragostea lor, dar ea decide să păstreze secretul, deoarece știe că tatăl ei nu va accepta niciodată relația lor. În noaptea aniversării căsătoriei cu Estela, Armando decide să sărbătorească cu Ángela. În timp ce Elsa și Andrés se plimbă prin San Miguel, Elena îi vede; în ciuda rugăminților Elsei, Elena îi spune lui Armando despre relație. Silvia îl roagă pe Lamberto să mijlocească pentru Andrés, deoarece fiul său este în pericol din cauza relației sale cu Elsa; Aurora îi aude. Armando află că Elsa s-a întâlnit din nou cu Andrés, el decide să-l trimită la închisoare pentru a-l scoate din viața fiicei sale. Vizionati mai jos telenovela pacate din iubire episodul 78 episodul 79 online 15 septembrie 2023.

Aurora o disprețuiește pe Elsa pentru că este iubita lui Andrés, Elsa o avertizează că până nu se răzgândește, nu pot rămâne prieteni. Silvia și Flor o sfătuiesc pe Elsa să stea departe de Andrés, dar ea este dispusă să lupte cu oricine este nevoie pentru a fi cu el. Ángela o confruntă pe Silvia pentru că este iubita lui Lamberto. Andrés îl respinge pe Lamberto ca tată, apoi o respinge pe Silvia pentru că l-a mințit toată viața. Ángela se întâlnește cu Armando la cabană și se dau pasiunii fără să-și dea seama că cineva i-a văzut deja.

Noua productie mexicana pacate din iubire episodul 78 episodul 79 de pe 15 septembrie 2023, poate fi vazuta mai jos

Armando primește un plic cu fotografii cu el și cu Ángela. Estela îi cere Angelei să-l investigheze pe Armando. Datorită sprijinului lui Lamberto, Andrés este eliberat din închisoare. Andrés îi spune Elsei că va părăsi San Juan și îi propune să fugă împreună. Armando duce banii la locul convenit, șantajistul îl atacă prin surprindere pentru a nu fi recunoscut. Elena îl aude pe Armando vorbind cu Ángela despre șantaj; ea îl caută pe șantajist să se plângă de munca lui. Andrés o duce pe Elsa la depozitul unde își vor petrece noaptea înainte de a fugi. Mai jos puteti vedea reluarea telenovelei pacate din iubire episodul 78 episodul 79 complet 15 septembrie 2023.