Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 9 Complet 21 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

În a cea de-a noua editie la power couple romania sezonul 1 episodul 9 complet 21 februarie 2024, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 9 online 21 februarie 2024.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 9 integral 21 februarie 2024

Din nou la înălțime, Tudor și Anamaria au pornit de această dată fără entuziasm, dar cu multă determinare, având în vedere faptul că probele anterioare au fost pierdute, iar dezamăgirea și-a spus cuvântul.

„Regulile le știți dragii mei, 30 de defecte în spatele fiecăruia. Am nevoie de 5 de la fiecare!” a strigat Dani înainte de începerea probei de cuplu din cea de a treia etapă a competiției.

Prima întrebare pe care a pus-o prezentatorul a fost: „Ce crezi că speră Ana să-i reproșezi la o discuție mai aprinsă?”

În acest moment, Tudor a început să se învârtă pe bățul pe care stătea pentru prima dată, dar pe care părea că nu prea se simte tocmai în regulă.

Emi a recuoscut încă de când s-a urcat pe băț că nu se simte bine la înălțime și a strigat la medicul care îi supraveghează pe fiecare dintre concurenți, pentru a se asigura că există „un motiv” pentru care să se poată simți în siguranță.

În comparație cu Emi, Mădălina s-a dovedit din nou a fi cu zâmbetul pe buze și entuziasmată pentru o nouă probă, demonstrând că nimic nu i se pare greu atunci când își dorește ceva cu adevărat. Imediat după ce Dani a strigat startul, Mădă a fost cea care a început cu multă determinare.

Primul suport pe care l-a ales a fost cel pe care scria „leneș”, iar Emi a confirmat că este adevărat. Concurentul a ales suportul pe care scria „cheltuitoare”, iar Mădălina l-a preluat confirmând corectitudinea.

Pentru că Oana și Radu s-au aflat pe penultimul loc la proba de ieri, cei doi au pornit cu mult mai mult curaj și determinare de această dată.

Cu toate acestea, Radu a ținut să-l întrebe pe Dani dacă este în siguranță la înălțime, pentru că văzut în fața faptului împlinit au apărut emoțiile, iar frica și-a făcut apariția.

Oana i-a recomandat să tragă de sfoara de care era legat pentru a strânge corsetul mai tare, dar Radu a cam exagerat, moment în care Dani Oțil a intervenit de urgență: „Nu mai trage de ăla, Radu!” a țipat prezentatorul la Radu Siffredi chiar înainte ca proba să înceapă. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 9 online 21 februarie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 9 de pe 21 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Ajunși la fața locului, Daiana și Sorin au avut parte de un moment mai puțin așteptat.

Deși concurenta a menționat de la început că îi este frică, a încercat să își învingă teama și a rezistat pe băț făcând tot ce i-a stat în putință să prindă curaj. Cu toate acestea, fără să realizeze, Daiana a început să tremure și să plângă, făcând un atac de panică.

„Mi-e frică! Eu spre tine nu vin! Nu pot!” a strigat către Sorin cu tremur în glas. „Miți, dacă nu ești confortabilă, zi! Dacă nu ești confortabilă… Nu, oprește-te. Dacă nu ești confortabilă zi-mi acum! Nu e nicio problemă, e ok!” i-a spus liniștit soțul Daianei.

„Uită-te la Sorin, îți dau un minut, o să ți se pară banal, dar nu renunța acum, te rog, uită-te la Sorin. Nu intra în starea asta, ești la 2 metri de pământ, ai fost la 60!” a intervenit imediat Dani Oțil încercând să o încurajeze pe concurentă. Mai jos puteti vedea in reluare episodul sezon power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 9 online 21 februarie 2024 integral.