Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 18 Finala 13 Martie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Dani Oțil a revenit în vila din Malta pentru a da o veste bună și una rea, chiar înainte de Finala Power Couple România episodul 18 online 13 martie 2024. Prezentatorul TV și-a făcut apariția în fața concurenților pentru a spune clasamentul după proba „De la inimă la inimă”.

Un pas îi mai desparte pe participanți de Marele Premiu. Doar trei echipe vor rămâne în lupta pentru miza uriașă a jocului. Așadar, un cuplu pleacă acasă în episodul 18 a emisiunii de pe 13 martie 2024. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 18 online 13 martie 2024.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 18 integral 13 martie 2024

Concurenții nu au fost ținuți în suspans prea mult de prezentatorul TV. Acesta a oferit imediat informații despre clasamentul din semifinală. Așadar, cuplul care a obținut cel mai bun timp (54 de minute) la misiunea „De la inimă la inimă” este format din Anamaria și Tudor Ionescu.

Astfel, solistul de la Fly Project și soția lui au câștigat bonusul de 7.500 de Euro. Colegii de competiție au rămas cu gurile căscate atunci când Dani Oțil le-a rostit numele. De asemenea, și ei au fost luați prin surprindere.

Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Oana Matache și Radu Siffredi sunt echipele finaliste de la Power Couple România. Aceștia au luptat cu toate forțele pentru a rămâne în concurs, iar efortul lor nu a fost în zadar.

Înainte de Finala reality show-ului, Dani Oțil a mers în vila din Malta pentru a anunța echipele rămase în competiție despre faptul că urmează o zi dificilă. De asemenea, concurenții au avut ocazia să își amintească de situațiile delicate prin care au trecut în emisiune, dar și de momentele frumoase petrecute alături de jumătatea lor.

Radu Siffredi și Oana Matache, Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea vor avea ocazia să joace ultima provocare de la Power Couple România. În Finala emisiunii, cuplurile vor trece prin toate anotimpurile vieții de mai multe ori, împreună la bine și la greu.

Dani Oțil a anunțat că proba de pe 13 martie 2024 se bazează pe rezistența concurenților. Îndrăgostiți vor avea de ținut o geantă cu bani în diferite poziții incomode. Cu fiecare an ce trece averea lor crește, iar geanta devine tot mai grea. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 18 online 13 martie 2024.

Ultima probă din concurs i-a pus în dificultate pe îndrăgostiți. Aceștia au primit sarcina de a ține o geantă cu bani în timp ce „trec anii” peste ei. Pentru început, cuplurile au avut de îndurat ploaia rece și torențială de primăvară, iar mai apoi un val puternic de caniculă și un ger năprasnic.

Finaliștii și-au putut testa rezistența în episodul 18 din Power Couple România de pe 13 martie 2024. Când erau de părere că nimic nu-i mai poate lua prin surprindere în finală, concurenții au fost stropiți cu un ingredient neașteptat.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 18 de pe 13 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Cuplurile ar fi putut ceda oricând din cauza „condițiilor meteorologie” la care au fost supuși pe platoul de filmare, însă nu s-au gândit nicio secundă să renunțe la misiune. Nici măcar atunci când ceva alunecos a început să cadă pe ei.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu, Radu Siffredi și Oana Matache au fost uluiți atunci când o cantitate mare de miere a început să le atingă pielea, chiar în ultima probă din Finala Power Couple România. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 18 online 13 martie 2024 integral.