Pup-o, mă! – Sezonul 1 Episodul 5 – 3 Noiembrie 2022

pup o ma online 2022 serial prima reluare

Vezi aici mai jos, pe site serialul pup-o, ma! sezonul 1 episodul 5 online din 3 noiembrie 2022, complet.

După succesul avut cu filmele „Pup-o, mă! 1” și „Pup-o, mă! 2”, Alin Panc a transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune. Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie.

Însă soarta le pregătește noi surprize, asa că Tică și Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numește “Înfruntarea bacilor”.

8 tinere frumoase intră în competiție pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro și titulatura de Băcița anului.

Pup-o, mă! sezonul 1 episodul 5 online din 3 noiembrie 2022

“Oamenii iubesc serialele așa că pentru mine este o nouă provocare. În plus, un serial îți permite să îți folosești imaginația și să o lași să lucreze mult mai mult. Pentru telepectatorii Prima va fi o toamnă interesantă, mai ales că noi, cei din secolul ăsta, iubim mai mult poveștile lungi, așezate și comice. Fiind hunedorean m-am inspirat din zonă și am făcut și primul serial de televiziune cu și despre ardeleni. Și primul serial cu ciobani. La Prima telespectatorii vor găsi candoarea și bunul simt al oamenilor simpli”, spune Alin Panc, producătorul serialului Vezi aici mai jos, pe site serialul pup-o, ma! sezonul 1 episodul 5 online din 3 noiembrie 2022.

Din distribuția serialului face parte și Laura Cosoi, în rol de prezentator TV.

“A fost o provocare, dar și o bucurie, să filmez alături de Alin Panc și Văru’ Săndel. Provocare pentru că filmările au avut loc înainte să o nasc pe Lara. Bucurie pentru că băieții sunt extrem de talentați și aduc multă creativitate pe platourile de filmare. Din toamnă, ne vedem la Prima într-un serial care vă va face să râdeți pe săturate”, spune Laura. Vezi aici mai jos, pe site serialul pup-o, ma! sezonul 1 episodul 5 online din 3 noiembrie 2022

Pup-o, mă! sezonul 1 episodul 5 reluare 3 noiembrie 2022 complet, poate fi vizionat mai jos

Și pentru Sandu Pop (Văru’ Săndel), serialul Pup-o, mă! este o confirmare a succesului la public al producțiilor anterioare. “Horică este și în serial un prostuț simpatic, cu o inimă maaare. Crede despre fratele lui că este cel mai deștept om de pe planetă și îl urmează oriunde”, spune Văru’ Săndel. “Prima va aduce noul în showbiz-ul românesc. Ne-am ales reciproc să facem un serial pentru bucuria oamenilor. Cred că, în primul rând, publicul o să fie câștigat de stilul unic și umorul din serialul Pup-o, mă! Vom plusa la capitolul acțiune, umor, distribuție, iar telepectatorii se vor bucura de un stil unic de filmare și montaj”, spune Alin Panc.

Distribuția serialului toamnei este completată de 8 actrițe si influenceri din tânăra generație, care se bat pentru inima bacilor. Fetele sunt frumoase, cu experiență pe platourile de filmare sau în social media, iar telespectatorii le vor urmări cu sufletul la gură cum trec prin probe amuzante precum cursa viteză de depănușat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură. Vezi aici mai jos, pe site serialul pup-o, ma! sezonul 1 episodul 5 online din 3 noiembrie 2022