Reteta Fericirii Episod 509, 510, 511, 512 de pe 18 Mai 2023

reteta fericirii episodul 509 episodul 510 episodul 511 episodul 512 online 18 mai

Vezi aici mai jos, noul serial indian Reteta Fericirii episodul 509, episodul 510, episodul 511 si episodul 512 online din 18 mai 2023.

Reteta Fericirii / Zindagi Ki Mehek este o producție zilnică în hindi difuzata pe Zee, acest serial a aparut în septembrie 2016. Este scrisă și creată de Saurabh Tiwari și produsă de casa sa de producție numită Parin Multimedia Private Multimedia. Spectacolul este regizat de Cariappa Appaya, Pushpendra Singh și Faheim Inamdar. Spectacolul este scris de Saurabh Tiwari, Vibha Tiwari, Damini Shetty, Srinita Bhojwani. Samiksha Jaiswal din Indore joacă rolul principal feminin, o fată din clasa de mijloc, pasionată de gătit și de familia ei. Showrunnerii și-au dorit să intre în legătură cu gospodinele indiene a căror lume se învârtea în jurul soților, copiilor și altor membri ai familiei, lăsând deoparte ambițiile și visele lor. Povestea spectacolului descrie călătoria unui menajer. Vezi aici mai jos pe site noul serial indian, reteta fericirii episodul 509, episodul 510, episodul 511 si episodul 512 online 18 mai 2023.

Reteta fericirii 18 mai 2023 episodul 509, episodul 510, episodul 511 si episodul 512 reluare din data de 18 mai 2023 online

Protagonistul feminin Mahek, ai cărui părinți sunt morți, locuiește acum cu Chacha și Chachi într-o mare familie comună din clasa de mijloc din Delhi. Cu toate problemele cu care se confruntă o familie din clasa de mijloc în India, Chachi ei este mai preocupată de căsătoria lui Mahek, deoarece femeile care lucrează sunt mai multe. În timp ce pentru Mahek, îi place să gătească pe care l-a absorbit de la mama ei moartă. Toată lumea iubește mâncarea ei, iar lui Mahek îi place să hrănească pe toată lumea. Ea decide să participe la competiția India Super Cook pentru a se dovedi familiei și viitorilor socri. În competiție, Mahek o întâlnește pe Shaurya Khanna, un restaurator bogat și bogat, care este judecătorul competiției. Sunt total străini unul pentru celălalt, deși nu știau că s-au întâlnit deja pe un site de socializare cu nume diferite. Atât de la începutul competiției, Shaurya îl urăște și îl critică pe Mahek pentru trecutul ei.

Reteta fericirii episodul 509, episodul 510, episodul 511 si episodul 512 integral 18 mai 2023, poate fi vazut mai jos

Nepolitica lui continuă și Mahek îl insultă cu o astfel de ocazie. Shaurya devine furios, deoarece nimeni nu i-a vorbit vreodată într-o manieră atât de dur, așa că acum vrea să-și răzbune insulta. Shaurya își folosește puterea pentru a-și căuta răzbunare prin arestarea lui Chachaji al lui Mahek. Mahek realizează jocul lui Shaurya și îi cere libertatea unchiului ei, dar Shaurya pune o condiție, să danseze cu el. Fără nicio opțiune rămasă, Mahek acceptă dansul. Dar Shaurya încă nu este pe deplin mulțumit, face un alt plan și schimbă locația competiției. El dezvăluie destinația următoarei runde de competiție ca Agra, orașul iubirii. Familia lui Mahek îi cere să renunțe la competiție, deoarece nu vor să meargă singură atât de departe. Dar, după ce Mahek a decis să evadeze și să participe la competiția din Agra, lasă în urmă o scrisoare care spune că trebuie să facă asta pentru respectul ei de sine. Vezi aici mai jos pe site noul serial indian, reteta fericirii episodul 509, episodul 510, episodul 511 si episodul 512 online 18 mai 2023.