Romanii Au Talent – Sezonul 13 Episodul 7 – 3 Martie 2023

romanii au talent online sezonul 13 integral reluare

Este clar: show-ul Românii au talent revine! Urmează un sezon #13magic în care jurații și prezentatorii sunt gata să fie uluiți, să apese butoanele aurii și să se bucure alături de cei de acasă de cei mai tari concurenți! Vezi mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 7 online din 3 martie 2023.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

Romanii au talent sezonul 13 episodul 7 complet 3 martie 2023

Concurenții Românii au talent! s-au pregătit pentru a oferi un spectacol de neratat, iar prezentatorii și jurații sunt gata pentru sezonul 13.

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor!

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar. În doar câteva ore, telespectatorii se vor așeza comod în fața televizoarelor și se vor bucura de prima ediție a unui sezon ce le va oferi magia talentului și a muncii constante. Vizionati mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 7 reluare din 3 martie 2023.

Printre concurenții primei ediții se va regăsi un puști de 12 ani, din Amara, care va admite că visează de la 5 ani să ajungă pe scena Românii au talent. Încărcat de trăiri puternice, acesta va fi încurajat de Dragoș Bucur: ”Emoțiile te-au copleșit” și sfătuit cum ar putea depăși ceea ce simte pentru a avea un moment perfect. Ce sfat va primi și dacă va reuși să impresioneze, rămâne de oferit.

Tot diseară, singurul ”blues man” din țară va veni în emisiune. Este un om vesel care va cuprinde în sufletul său melancolia lumii. ”Blues este o stare care îți dă liniște”, declară el. Ce piesă va alege să interpreteze și cum vor reacționa membrii juriului, vom afla în câteva ore.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 7 din 3 martie 2023 integral, online poate fi vizionata mai jos

”Se pare că sezonul ăsta am revelația”, va declara Mihai Bobonete și-l va completa pe Andi Moisescu care va admite că ”este despre capacitatea de a crea spectacol”. Din culise, Smiley va spune că ”la nivelul ăsta nu am mai văzut”. Oare despre ce moment să fie vorba? Rămâne de văzut!

Premiul pus în joc de producători se ridică la valoarea de 120.000 de euro, iar concurenții trebuie să demonstreze încă de la urcarea pe scenă că merită să treacă în următoarele etape. Momentele din cadrul show-ului de la PRO TV, moderat de Smiley și Pavel Bartoș, se vor difuza pe postul de televiziune. Vezi mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 7 complet 3 martie 2023.