Romanii Au Talent – Sezonul 13 Episodul 9 – 17 Martie 2023

romanii au talent online sezonul 13 episodul 9 online 17 martie 2023

O noua seara plina de surprize intr-o noua editie Romanii au talent sezonul 13 episodul 9 din 17 martie 2023! Wise Fools este un grup de trei fete din Finlanda și Africa de Sud, cu vârste cuprinse între 30 și 32 de ani. Acestea își câștigă existența datorită pasiunii lor și visează să își cumpere un cort în care să își desfășoare numerele incredibile de acrobație.

Cele trei fete au reușit să ducă acrobația la un alt nivel, iar jurații nu au putut decât să se bucure de prestația lor!

Romanii au talent sezonul 13 episodul 9 reluare 17 martie 2023

Ioana Badea are doar 11 ani și este pasionată de matematică. Copila a urmat timp de un an cursul Mega Menthal Arhmetic, în perioada pandemiei, iar de atunci merge la o mulțime concursuri din țară, specializate în astfel de calcule.

Ioana Badea este elevă în clasa a 5-a și are 10 pe linie. Aceasta a recunoscut că unii colegi o consideră tocilară, însă nu o afectează deloc părerea lor. La școală, ea stă în prima bancă și, deși nu vrea să se laude, este cea mai bine pregătită din clasă. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 13 episodul 9 fara reclame.

Tânăra de doar 11 ani are parte de susținerea părinților ei, care au divorțat atunci când ea avea doar doi ani. Ioana spune că prin intermediul acestor calcule, ambele emisfere ale creierului sunt dezvoltate în egală măsură.

Ioana Badea a venit la Românii au Talent sezonul 13 episodul 9 pentru a face această parte a matematicii mai cunoscută. Totuși, aceasta nu este singura ei pasiune. Fetița de 11 ani adoră să citească și să scrie povești, iar momentan nu știe dacă în viitor va merge către un profil real sau unul uman. Mai jos puteti viziona emisiunea romanii au talent din 17 martie 2023 sezonul 13 episodul 9.

Husein Ozgur este tânărul de 23 de ani cu o poveste de viață uimitoare, dar și cu un zâmbet uriaș pe chip. Acesta, deși a trecut prin multe experiențe mai puțin plăcute, a avut puterea să pășească pe scena Românii au Talent și să bucure publicul cu talentul lui.

Povestea de viață a lui Husein este puternic încărcată emoțional. Părinții lui nu au avut niciodată o relație adevărată, ci una pasageră, tatăl său având o cu totul altă viață în Turcia. Tatăl băiatului s-a stins din viață în urmă cu un an, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar mama lui a murit și ea într-un accident de mașină când băiatul avea doar 6 ani. Până de curând, Husein a știut că femeia care i-a dat viață a plecat după dulciuri pentru el.

Bettina este tânăra în vârstă de 28 de ani din Ungaria, care a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații cu momentul său de acrobație. Deși nu provine dintr-o familie de artiști ai circului, ea a studiat acest domeniu la Hungarian Acrobat School.

O noua seara plina de surprize la romanii au talent sezonul 13 episodul 9

Augustin Sandu a uimit jurații cu momentul lui impresionant! Dragoș Bucur și Mihai Bobonete chiar au spus, la finalul numărului artistic, că vor să achiziționeze câteva dintre obiectele sculptate de concurent!

Augustin Sandu are 43 de ani și vine din Galați, acolo unde este student în anul 2 la Facultatea de Arte. Talentul l-a moștenit de la unchiul său, Marcel Bejan, care a fost unul dintre cei mai mari pictori ai Galațiului. Vizionati aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 9.