Sa Invingi Destinul – Episodul 54 – Episodul 55 – 19 Ianuarie 2023

sa invingi destinul online 2022 reluare complet acasa telenovela

„Depășește absența” povestește viața a trei dragi cei mai buni prieteni și a fiicei defunctului lor prieten, care locuiesc în aceeași unitate locativă și împărtășesc experiența de a trăi absența și pierderea celor dragi în urma aceluiași accident de circulație.

Julia, Esther, Celeste și Margarita sunt patru prietene care se cunosc de mult timp și locuiesc în aceeași unitate de locuit. În ciuda asemănărilor și diferențelor lor, pentru a merge înainte, cei patru împărtășesc același scop, de a începe o mică afacere printr-un food truck. Când totul mergea perfect pentru cei patru prieteni și căutarea lor de antreprenoriat, un eveniment fortuit le va schimba viața pentru totdeauna. Camionul de mâncare pe care îl cumpăraseră în Texas pentru afacerea lor a avut un accident. Vezi mai jos, reluarea telenovelei sa invingi destinul episodul 54 si episodul 55 online 19 ianuarie 2023.

Sa invingi destinul episodul 54 si episodul 55 online 19 ianuarie 2023

În același accident, Esther se confruntă cu pierderea nefericită a lui Iván, singurul ei fiu; Julia cu dispariția misterioasă a lui Misael, care se presupune că conducea camionul înapoi în Mexico City; iar Margarita, din cauza rănilor grave cauzate de accident, moare, lăsând orfană pe María del Rayo, singura ei fiică adolescentă de 28 ani. Pe de altă parte, Celeste, care era pe cale să-și realizeze visul de a deveni mamă pentru prima dată, este diagnosticată cu scleroză laterală amiotrofică, o boală degenerativă care îi va îngreuna visul de a fi mamă.

La fel, tragedia plasează grupul de prieteni într-o situație de vulnerabilitate economico-emoțională. Când au o perioadă de timp pentru a acoperi datoria la creditor, care se dovedește a fi persoana la care se gândesc cel mai puțin, pentru că Flavia, o fostă prietenă a grupului, a fost cea care i-a împrumutat Margaritei banii pentru a cumpăra camionul și care profită de vulnerabilitatea grupului pentru a rupe prietenia celor patru femei. Vezi mai jos, reluarea telenovelei sa invingi destinul episodul 54 si episodul 55 online 19 ianuarie 2023.

Sa invingi destinul episodul 54 si episodul 55 din 19 ianuarie 2023, reluare complet, poate fi vizionat mai jos

În timpul procesului de doliu după pierderea fiului ei, Esther îl va întâlni pe Jerónimo, un bărbat recent sosit din Statele Unite, care, în drum spre capitală, a ajutat-o să o avertizeze pe Esther despre accident și o va ajuta în continuare să facă față durerii. Julia va căuta sub pietre și va muta cerul, marea și pământul pentru a-l găsi pe Misael și va avea sprijinul lui Ángel Funes care îl caută și pe Misael pentru a afla ce s-a întâmplat cu banii pe care urma să-i adune în Statele Unite. Pe măsură ce își asimilează boala și își dă seama că nu va putea rămâne însărcinată, Celeste va descoperi în timp că Braulio, soțul ei, nu este bărbatul perfect așa cum credea că știe. Vezi mai jos, reluarea telenovelei sa invingi destinul episodul 54 si episodul 55 online 19 ianuarie 2023.

CITESTE!!: AM SCHIMBAT SURSA VIDEO, FIINDCA NE SUNT “FURATE” CODURILE VIDEO. DREPT URMARE, CA SA VIZIONATI PE NOUL PLAYER TREBUIE SA APASATI PE BUTONUL PLAY (POATE FI ORIUNDE PE PLAYER) APOI O SA SE FACA INCA UN BUTON PLAY ALBASTRU PE MIJLOC, APASATI DIN NOU SI APOI VIDEO-UL O SA INCEAPA. EPISODUL ESTE POSTAT MAI JOS COMPLET.!