Sef Sub Acoperire – Sezonul 3 Episodul 2 – 16 Februarie 2023

sef sub acoperire sezonul 3 integral 2023 reluare

Un nou sezon „Șef sub acoperire” începe la pro, joi, 16 februarie 2023. Manageri de top intră în propria companie sub o altă identitate. Vor descoperi ce nu știau, fără să se lase descoperiți!

Directorii unor companii de renume din România vor renunța pentru câteva zile la poziția de lideri și se vor transforma total pentru a intra, sub acoperire, în propria lor companie. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noua ipostază, ce povești de viață vor auzi, dar și ce destine vor schimba, vedem începând din 16 februarie, într-un nou sezon „Șef sub acoperire”, la pro. Vezi mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 din 16 februarie 2023 complet.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 reluare 16 februarie 2023

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoție, povești impresionante, situații amuzante, dar și noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România.

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Vizioneaza mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 online din 16 februarie 2023.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 online 16 februarie 2023 poate fi vizionata mai jos

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, co-fondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor.

În prima zi sub acoperire, Cristina va merge în cea mai nouă fabrică a companiei, în care se fac pantofi pentru bărbați. Ea va ajunge la secția de modelare a pieselor și va fi ucenica unei angajate cu foarte mulți ani de experiență, de la care va trebui să învețe cum să întindă ștaifuri, să căptușească pantofi și să coasă – operațiuni pe care nu le-a mai făcut și care-i vor da mari bătăi de cap. ”Doamne, nu sunt în stare! M-am ars! Lucrează cu o mașină care este foarte încinsă și nu am știut să mă protejez. Cu ajutorul meu, producția nu a mers bine astăzi. Am fost super necalificată!”, va spune aceasta. Vizioneaza mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 din 16 februarie 2023 complet.