iUmor – Sezonul 13 Episodul 10 – 23 Octombrie 2022

iumor online sezonul 13 complet antena 1 integral 2022

Premiera sezonului 13 „iUmor”, va fi pe data de 23 octombrie 2022, de la 20:30, la Antena 1, va aduce în faţa juraţilor, dar şi a telespectatorilor, o nouă serie de numere spectaculoase de umor. Printre concurenţii care şi-au făcut curaj să se prezinte în faţa Deliei, lui Cheloo, Mihai Bendeac şi a juratului special – Radu Pietreanu se numără şi un cuplu de actori cu un număr complex de varietăţi care şi-au prezentat simplu momentul: „Ce nu vom face pe scena iUmor, asta e întrebarea?!”.

Ea româncă, el australian, cei doi s-au cunoscut la Londra, la o audiţie, şi de atunci formează un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa reală. După mai bine de opt ani împreună, el i-a făcut şi o promisiune. „Dacă vom câştiga iUmor, mă va cere în căsătorie!”, a povestit amuzată concurenta despre care Mihai Bendeac a spus: „Nu îmi amintesc când am văzut ultima dată în viaţa mea o persoană atât de entuziastă!”. Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUmor sezonul 13 episodul 10 din 23 octombrie 2022 complet.

Sandu Buzilă a început să glumească pe seama faptului că ar fi „urât” și „slab”. „Când eram mic, aveam un vis, un scop, să mă filmez într-un film horror. Ca să fie măcar un sens din faptul că mă născusem cu fața aceasta urâtă.
Atunci când mă jucam în nisip, pisica încerca permanent să mă astupe. Și atunci când plângeam, lacrimile îmi ocoleau fața. Am fost la proctolog, și el din greșeală mi-a băgat degetul în gură. Dacă puneau fața mea pe pachetele de țigări, sigur lăsau toți fumatul”, a zis concurentul.

Jeki Yoo a intrat încrezător pe platourile de filmare și plin de entuziasm. „Nu sunt Jackie Chan, sunt Jeki. Poate Jackie Chan al magiei”, a zis concurentul, imediat ce s-a întâlnit cu cei doi prezentatori ai show-ului, Șerban Copoț și Dan Badea.

A început cu trucurile de magie încă de când avea 15 ani. E din Coreea de Sud, însă în prezent locuiește în Las Vegas. De 6 ani locuiește în SUA, visul său fiind să urce pe cele mai mari scene din Las Vegas și să facă magie.
Numărul său se cheamă „magie de aproape”. A făcut chiar și un colegiu de magie, în Coreea de Sud. „E precum Hogwarts”, a glumit concurentul.
Jeki a combinat magia cu umorul său autentic, însă nu toți jurații au fost ușor de impresionat. În această ediție, Radu Pietreanu li s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac la pupitrul juriului. Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUmor sezonul 13 episodul 10 din 23 octombrie 2022 complet.

Prima ediție iUmor sezonul 13, septembrie, l-a avut pe scenă pe Bogdan Iepan, care a prezentat un număr de actorie pe care jurații cu greu l-au putut caracteriza. Concurentul s-a rănit singur, după ce a sărit de pe o masă. Mihai Bendeac i-a spus că „are foarte mari probleme”.
Bogdan Iepan s-a urcat pe scenă încrezător că va uimi audiența, lucru pe care l-a reușit, de altfel, însă nu cum și-a planificat. „Vedeți cum îmi puneți lavaliera, că o să distrug tot platoul”, a glumit el, înainte de a urca pe scenă, însă nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat.