Suflete Tradate Sezonul 2 Episodul 6 – 13 Aprilie 2023

suflete tradate sezonul 2 integral reluare 2023 national

Serialul Suflete tradate sezonul 2 episodul 6 va esea povestea lui Gehna și Anant. Rolul Gehnei va fi interpretat de Sneha Jain, în timp ce Harsh Nagar va fi văzut ca Anant.

Serialul din sezonul 2 suflete tradate a păstrat și unele personaje din sezonul unu Gopi Bahu și Ahem Modi. Rupal Patel va juca și rolul lui Kokila.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 6 online 13 aprilie 2023

Promoția în noul sezon suflete tradate o arată pe Devoleena Bhattacharjee vorbind despre Gehna care lasă aragazul în bucătărie.

Serialul prezintă decorul bogat de dramă de familie, în care o fată din clasa de mijloc se luptă să se adapteze. Cele mai recente imagini din seturile de serie Suflete Tradate 2 arată, de asemenea, o scenă grandioasă a lui Gopi Bahu și Kokila făcând Pooja.

Aici, în acest articol, împărtășim informații despre distribuție și echipaj, echipa de producție, poveste, bârfe și spoilere, răsturnări de situație ale serialului.

Povestea din suflete tradate 13 aprilie 2023, se va învârti în jurul vieții lui Gehna și Anant. Povestea lor va fi plină de dragoste și dramă familială.

Povestea din suflete tradate sezonul 2 episodul 6 integral 13 aprilie 2023 arată bogata familie Modi care locuiește într-un conac și o va întâmpina pe Gehna ca noua lor noră.

Devoleena Bhattacharjee își va păstra rolul de Gopi Bahu, dar rolul ei va vedea o schimbare dinamică în starea financiară și natura personajului ei.

Noul sezon al serialului indian suflete tradate sezonul 2 episodul 6 complet 13 aprilie 2023, poate fi vazut mai jos, in reluare

Serialul suflete tradate 2 a avut premiera anul trecut, înlocuind popularul show al lui Rajan Shahi, Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke.

Povestea se va baza în întregime pe viața lui Gehna interpretată de Sneha Jain și a lui Anant interpretat de Harsh Nagar.