Sunt A Nimanui – Sezonul 1 – Episodul 33 – 16 Ianuarie 2023

sunt a nimanui telenovela online 2022 cu traducere in romana integral

Vezi aici mai jos pe site, noua telenovela mexicana Sunt A Nimanui episodul 33 din 16 ianuarie 2023.

Telenovela „Sunt a nimănui”, cu Livia Brito și Marcus Ornellas în rolurile principale, va fi la Acasă TV de joi, 1 decembrie, de la ora 12.00. Îndrăgita actriță cubaneză are rolul Lucía Arizmendi, o tânără care va trebui să înfrunte lumea de una singură după moartea tatălui ei.

Sunt a nimanui, episodul 33 online 16 ianuarie 2023

Lucía Arizmendi (Livia Brito) locuiește în Cholula, împreună cu tată ei Jacobo (Marco Treviño) și mama vitregă Isaura (Cynthia Klitbo), o femeie foarte ambițioasă. Inocenta și frumoasa Lucía este îndrăgostită de Alfredo Morales (Arap Bethke), fără să-i treacă prin cap că bărbatul nu vrea decât să profite de ea. Mica dramă se transformă însă într-o adevărată tragedie când Jacobo moare în urma unui atac de cord, iar viața Lucíei se sfărâmă în mii de cioburi. Isaura o acuză de accidentul lui Jacobo și împreună cu Alfredo vor să i-o ofere lui Heriberto Valdez Peña (Roberto Soto), cel mai puternic și bogat bărbat din oraș, care vrea cu orice preț să fie a lui. Încercând să scape de acesta, Lucía îl întâlnește pe Fernando Ortega (Marcus Ornellas). Vezi mai jos, noua telenovela mexicana Sunt A Nimanui episodul 33 din 16 ianuarie 2023.

„Sunt a nimănui”, în original „Mujer de Nadie” (2022), este cea mai nouă telenovelă a actriței Livia Brito (36 de ani). Producția mexicană, care a rulat anul acesta, pe Las Estrellas, din iunie până in august, are la bază telenovela din 2004 „Amarte es mi pecado”, cu Yadhira Carrillo, Sergio Sendel și Alessandra Rosaldo în rolurile principale.

Livia Brito mai are încă două titluri, „Infelices para Siempre” și „Por Menos Que Eso Me Divorcié Yo”, care se află în post producție și ar trebui să ajungă anul acesta pe micile ecrane. Vezi mai jos, noua telenovela mexicana Sunt A Nimanui episodul 33 din 16 ianuarie 2023.

„Sunt a nimănui” are 45 de episoade de câte 60 de minute.

Sunt a nimanui episodul 33 din 16 ianuarie 2023 reluare, poate fi vizionat mai jos

Marcus Ornellas (40 de ani) îl interpretează pe Fernando Ortega, un antreprenor onest, cu o personalitate frumoasă, care a reușit să înființeze o mică companie locală de logistică și transport.

Livia Brito are rolul Lucía Arizmendi, o tânără frumoasă care, cel puțin la începutul poveștii, se bucură de o viață liniștită alături de tată ei, cu care are o relație de invidiat. Cea mai mare pasiune e ei este olăritul. „Lucía se va schimba mult de-a lungul telenovelei, va trece prin multe situații foarte dificile, va pune un scut între ea și restul lumii, dar în final, vechea Lucía va reveni”, dezvăluie actrița într-un interviu pentru elsiglodetorreon. Vezi mai jos, noua telenovela mexicana Sunt A Nimanui episodul 33 din 16 ianuarie 2023.