Survivor Romania All Stars Epsiodul 29 Reluare 20 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Diseară, competiția continuă la survivor romania all stars episodul 29 reluare 20 martie 2024! Iar Războinicii pare că nu se regăsesc deloc după ce au început să acumuleze și ei înfrângeri: ”parcă nu mai avem speranță în noi, sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne remontăm. Suntem o echipă, trebuie și la bine și la rău să ne susținem”, va admite Robert. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 29 integral 20 martie 2024.

După masa copioasă, Faimoșii sunt cu energia la cote înalte și cu gândul la zile în care să continue sărbătoarea câștigurilor. ”Îmi doresc mai mult decât orice să facem și o săptămână roșie. Vreau să ne ambiționăm și să legăm victorie după victorie”, va fi mesajul transmis de Andrei Ciobanu.

Cine se va impune în lupta pentru Imunitate și cine va ajunge în situația de a pierde un nou coechipier, aflăm curând.

Survivor romania all stars episodul 29 de pe 20 martie 2024

După masa copioasă, Faimoșii sunt cu energia la cote înalte. Vorba lui Andrei Ciobanu: “simt că avem proteină în noi.”

Așadar, Faimoșii s-au înfruptat din cea mai recentă victorie și din…premiu. Cum spun chiar ei, amuzați, platourile nu se mai opreau, iar concurenții au mâncat mai mult decât fac asta acasă într-o zi. Chiar ei mărturisesc acest lucru.

Mai mult, se bucură că au descoperit ceva în echipă: vocea Anei Maria Pal. Deși unii voiau să doarmă mai repede cu burțile pline, Ana le-a distras atenția. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 29 online 20 martie 2024.

La rândul lor, Faimoșii îi dăruiesc ceva: lecții de înot cu Tj Miles. E adevărat, fac asta și pentru echipă.

Tj Miles: Vreau ca Ana Pal să își învingă frica de apă, știu că nu e o înotătoare bună.
Andrei Ciobanu: Mie îmi plac foarte mult traseele cu apă, dar mă gândesc la Ana Maria, că ar putea să ne tragă în jos. Este mereu ba e prea rece apa, ba prea caldă, dar a trebuit să ne punem pe brânci și TJ s-a dus cu ea pentru încă o leție de înot.

Ana Maria Pal, a intrat în emisiune după plecarea lui Jador și în echipă s-a întâlnit chiar cu Andrei Ciobanu, pe care l-a lovit cu un pumn în cap într-un sezon anterior. Acum însă e pace între cei doi, iar Andrei pare chiar că se bucură de vocea Anei. Cum spune chiar el, “cântărețului i-a fost cântat, ” pentru că el era rugat de obicei de echipă să facă asta. 

Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor și, deși unii acceptă înfrângerea, alții găsesc vinovați.

Alexandra Duli e supărată foc și chiar aruncă în stânga și în dreapta cu critici: 

Ștefania, când a intrat cu Ana Pal, s-a….pe ea de frică. Așa îi e ei, frică, dar știa că Ana Pal e mai bună și se aștepta să aducă punct!(…) Acuma s-a văzut orgoliul între ele două! (…) Eu când încerc să dau un sfat, ea a sărit pe mine! Ștefania noastră putea ea să o ia pe Ciomag! Cumva, nici ea nu mai e sigură pe ea cum era înainte. De câte ori ele pierd, există o scuză pentru asta. A sărit pe mine când încerc să dau un sfat!(…) Ea nu a băgat niciun cerc. Ce scuză ai să nu bagi niciun cerc?

​Alexandra Duli de la Survivor All Stars e stabilită în Londra de mai bine de doi ani, e veselă, energică, și, deși intră deseori în conflicte, e și simpatizată de mulți pentru stilul unic și foarte personal.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 29 in reluare 20 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Ana Maria Pal s-a deschis în fața lui Tj Miles cu multă sinceritate.

Sportiva și-a spus întreaga poveste de viață și a emoționat. Ana Pal provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap. Pentru că e printre copiii mai mari, mărturisește că a fost mamă pentru cei mai mici și a devenit responsabilă devreme.

Luptătoarea de MMA a fost greu încercată de-a lungul vieții, dar sportul a ajutat-o și i-a schimbat viața. Mai ales că și la Facultatea de Educație Fizică și Sport spune că a fost mereu sprijinită și înțeleasă.

Foarte tânără, Ana a rămas însărcinată fără ca bebelușul să fie planificat, dar a refuzat să facă avort pentru că mama ei a născut toți copiii, pentru că e catolică și pentru că e de părere că gestul e un păcat. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 29 online 20 martie 2024 complet.