Survivor Romania All Stars Epsiodul 33 Integral 28 Martie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Victorii consecutive la survivor romania all stars episodul 33 integral 28 martie 2024. Momente de euforie în care simți că ai găsit drumul către un parcurs liniștit în competiție. Și apoi apare prima înfrângere. Îți cauți reacția, modul în care să gestionezi fiecare discuție și în care să readuci lucrurile către traseul dorit. La Survivor All Stars, siguranța că vei merge din câștig în câștig este imposibilă. Însă pasiunea și modul în care știi să lupți cu toată puterea rămasă fac diferența. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 33 integral 28 martie 2024.

În această seară, în echipa roșie se trage linie și se fac planurile pentru vot. Însă, discuțiile interne sunt departe de a fi încheiate. ”Aseară, ei au plecat în pădure, după ce eu m-am dus pe plajă să stau liniștită. Am văzut că nu se mai auzea gălăgie și m-am dus tiptil și am auzit numele meu și apoi reacții. Am avut impresia sau chiar s-a vorbit despre mine”, va povesti vizibil dezamăgită Ana Pal. Oare cum vor reacționa colegii ei?

Survivor romania all stars episodul 33 de pe 28 martie 2024

Zanni, TJ Miles și restul oamenilor de la Faimoși cred că Ana Pal nu s-a integrat, iar când aceasta vine să vorbească cu ei, îi dau replica.

Zanni este cel care amintește momentul dintr-un sezon trecut, când Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei Ciobanu. Într-un moment de tensiune, sportiva și-a pierdut cumpătul și a făcut gestul care a costat-o scump și a trimis-o acasă. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 33 online 28 martie 2024.

Dacă, la Războinici, Iancu Sterp recunoaște că i-a plăcut să fie rege, când vine rândul Faimoșilor, aceștie vorbesc despre situația cu Ana Pal.

Zanni: ”Aseară, după ce ne-am șicanat puțin cu Ciobanu și ne-am înțeles și am ajuns la un numitor comun, pentru că a fost sincer cap-coadă și am empatizat cu situația lui, care e una dificilă… că vine de la Războinici… am zis că glumim puțin în jungle. Și am glumit: Zannidache, piticul urât, Ciobanu – că e între bărci, de fiecare am râs. Și de Ana Pal, am râs de reacția ei.

Ana Pal era camuflată în întuneric și a țipat la un moment dat că i s-a stricat camuflarea – noi neștiind că ne ascultă. A urlat, a început să plângă… și noi ne-am cam speriat un pic”.

Iancu Sterp, de la echipa adversă, decide să-i ofere dintele, acest simbol al imunității, Anei Pal, în eventualitatea în care numele ei iese la votul comun.

Zanni încearcă să o întoarcă pe Ana Pal din drum și să o convingă să nu folosească dintele, ca o dovadă de fidelitate față de Faimoși, doar că Iancu Sterp intervine decisiv.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 33 in reluare 28 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 33 online 28 martie 2024 complet.