Survivor Romania All Stars Epsiodul 21 de pe 29 Februarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Finalul acestei săptămâni la survivor romania all stars episodul 21 de pe 29 februarie 2024 vine cu un Consiliu mai încărcat ca niciodată și cu un joc extrem de important pentru ambele echipe, deoarece le va aduce încă o ocazie de a obține mâncare. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: ”aproape zilnic îmi pierd speranța. Eu calculez, dar pe asta nu am preconizat-o”, descoperiti mai jos in reluare. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 21 integral 29 februarie 2024.

Tot atunci, Faimoșii vor vedea cum echipa lor se reduce și mai mult. Cine va pleca acasă și cine va avea șansa să ducă lupta mai departe către următoarele etape ale sezonului suprem?

Survivor romania all stars episodul 21 de pe 29 februarie 2024

În jocul pentre recompensă de joi, 29 februarie, Războinicii au egalat scorul, astfel că s-a ajuns la cea de-a doua ștafetă a sezonului.

Pe traseul cu nămol au intrat, de la Faimoși, Zannidache și Ștefania Stănilă, în timp Războinicii au fost reprezentați de Ștefania Ștefan și Alex Delea.

Lupta a fost extrem de strânsă, iar la final, Zanni, dezamăgit de rezultat, a avut o răbufnire demnă de Hulk. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 21 online 29 februarie 2024.

După joc, TJ Miles, Zmărăndescu și Moroșanu încearcă să-și explice înfrângerea. Toată lumea este de acord că Andrei Ciobanu nu își interesul așa cum ar trebui, mai ales că săptămâna aceasta nu a adus niciun punct.

Lui Zmărăndescu i se pare că e vorba de o înțelegere secretă pe care Ciobanu ar avea-o cu fosta lui echipă, Războinicii. ”Toată ziua, stă nas în nas cu ăilalții”.

În ediția de joi, 29 februarie, a show-ului Survivor All Stars 2024, Faimoșii sunt cu moralul la pământ după ce au pierdut jocul de recompensă.

În tabăra Faimoșilor, fiecare încearcă să-și explice cum au pierdut un joc care avea toate șansele  să le revină. Unul dintre ”vinovații” arătați cu degetul este Andrei Ciobanu, fostul Războinic care a trecut la Faimoși.

Cum se justifică acesta când Zanni îl întreabă: ”Andrei, cum e să iei puncte într-o echipă care câștigă 20 de jocuri și să pierză într-o echipă care a câștigat 5-6 jocuri?”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 21 in reluare 29 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 21 online 29 februarie 2024 complet.