Survivor Romania All Stars Epsiodul 24 Integral 7 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

În cel mai nou episod show-ul survivor romania all stars episodul 24 integral 7 martie 2024, condițiile grele îi pun pe membrii triburilor față în față cu unele dintre cele mai mari provocări din viața lor, iar aceștia demonstrează că pot rezista până la capăt. Sezonul suprem merge mai departe și le oferă celor de acasă șansa de a-i descoperi tot mai bine pe cei care continuă în competiție. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 24 integral 7 martie 2024.

La Consiliu, Daniel Pavel va avea vești surprinzătoare pentru ambele triburi, iar apoi cei din echipa Roșie se vor vedea, din nou, față în față cu emoția nominalizărilor și a duelului eliminatoriu. Pentru cine se va stinge flacăra și se va deschide drumul spre casă?

Survivor romania all stars episodul 24 de pe 7 martie 2024

​Oana Ciocan a vorbit sincer despre relația cu fostul Faimos. Tânăra a mărturisit că îl iubește, iar cererea în căsătorie a fost extrem de originală. Războinica regretă plecarea iubitului ei, însă a dezvăluit că va fi puternică pentru el.

„Mi-a zis să fiu puternică, indiferent de ce s-a întâmplat, poate că așa a fost să fie. Sunt căsătorită, nu știu cum să vă spun. Nu m-am așteptat niciodată la asta, cred că a fost cea mai originală cerere în căsătorie. Băi, am cel mai deștept bărbat. Toate ca toate, e și frumos, e și deștept, asta e, Dumnezeu mă iubește.

Mi-a făcut și o scrisoare, nu mă așteptam la cuvintele pe care mi le-a spus…El știe că îl iubesc foarte mult și știe că mi-am dorit mult, mult un bărbat așa cum e el”, a mărturisit Oana Ciocan. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 24 online 7 martie 2024.

Oana Ciocan a mărturisit că nu l-a mai văzut înainte pe Jador, că nu îl știe de la televizor, însă, în momentul în care l-a văzut pentru prima data, a simțit că îi trece toată viața prin fața ochilor și că el este bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Războinica i-a povestit coechipierului ei cum a decurs cunoașterea cu viitorul ei soț, fiind extrem de entuziasmată de cum au evoluat lucrurile între ei.

Oana Ciocan: Eu coboram de sus, de la ortoped, el era pe scările de jos…era cu spatele

Alex Delea: Nu l-ai mai văzut niciodată?

Oana Ciocan:Nu!

Alex Delea: La Tv nu l-ai văzut niciodată?

Oana Ciocan: Nu! Aveam geaca pe spate, coborâsem pe afară, el m-a oprit și m-a întrebat cum a fost…mă furnica inima, nu știu cum să zic, n-am simțit în viața mea…și am dat mâna, a zis Ionuț și eu am zis Oana, știi filmele alea când dai mâna și vezi chestii?

Alex Delea: Da, da!

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 24 in reluare 7 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Ana Porgras este enervată la culme de adversara ei, Ștefania. Faimoasa nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume.

Ana Porgras de la Faimoși nu a mai rezistat și a pus punctul pe „i”. Concurenta nu mai suportă atitudinea Ștefaniei, rivala sa de la Războinici, astfel a luat atitudine.

„Pe mine Ștefania nu mă scoate din sărite pentru că este arogantă, mă scoate din sărite pentru că îmi ia punctele, în mare parte, de când am intrat în competiție, am pierdut. I-am dat un sfat sincer astăzi la joc, i-am dat un sfat că nu mi se pare ok atitudinea asta, nu mi se pare ok pentru că eu am fost crescută altfel…”, a spus Ana Porgras. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 24 online 7 martie 2024 complet.