Survivor Romania All Stars Epsiodul 31 de pe 26 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Ecourile de la survivor romania all stars episodul 31 de pe 26 martie 2024, după mișcarea făcută de Zanni și colegii lui din tribul Faimoșilor vor continua. ”Au folosit în folosul echipei, mi se pare foarte smart din partea lor. Săptămâna asta, dacă câștigăm noi Imunitatea, să nu se aștepte de la altceva”, va mărturisi Robert Moscalu. Să fie oare membrii echipei albastre mult mai motivați după cele întâmplate? Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 31 integral 26 martie 2024.

”Abia așteptam momentul când o să dorm pe o saltea, dar nu mă gândeam să fie scenariul atât de rău. În capul meu era și este o harababură, nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Nu am pățit așa ceva în viața mea”, va spune Alex Delea, de pe patul de spital. Ce-l așteaptă pe Războinic, descoperim în câteva ore.

Cea de-a unsprezecea săptămână va începe cu un joc de Recompensă puternic, care le va oferi concurenților șansa de a se distra în natură, pe buggy-uri, dar și de a se bucura de o masă copioasă și un desert atât de dorit. Vor continua Faimoșii să adune victorii? Sau va fi semnalul revenirii Războincilor?

Survivor romania all stars episodul 31 de pe 26 martie 2024

În timpul consiliului de eliminare, Alexandra Ciomag a povestit una dintre discuțiile avute cu Războinicii, până să ajungă în echipa roșie.

​Modul în care aceasta a abordat situația le-a lăsat un gust amar foștilor ei coechipieri, însă Ștefania Ștefan este convinsă că acest lucru a fost cauzat de lipsa ei de experiență și, prin urmare, nu pune la suflet ceea ce Alexandra Ciomag spune.

În tot acest timp, Iancu Sterp îi asigură pe Faimoși că, la momentul oportun, le va plăti cu aceeași monedă, deoarece, din cauza lor, au pierdut unul dintre cei mai bună Războinici. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 31 online 26 martie 2024.

Andrei Ciobanu continuă seria dezvăluirilor despre foștii săi coechipieri, fiind de părere că s-a format o alianță strategică între băieții de la Războinici, doar că Sorin Pușcașu, deși s-a infiltrat într-un grup de prieteni deja existent, nu are ce căuta în competiție din punct de vedere sportiv.

​Andrei Ciobanu: „Delea a venit prieten de acasă cu Robert. Aici, s-au împrietenit cu mine și cu Iancu. A apărut Sorin în peisaj, care e prieten cu Robert, de acasă, dar nu e bun sportiv.

Sunt alții care nu trag sau care nu mai pot, cum e Sorin, care nu au ce căuta în competiția asta și, totuși, rămân, pentru că un colan, pentru că un papagal, pentru că o manipulare și nimeni nu zice nimic”.

TJ Miles: „Se vede că Sorin e un cățeluș. Dacă el era un Războinic adevărat, nu o vota pe Maria Chițu, că și-a încălcat cuvântul. Dacă dădea în băieți, toți băieții îl expulzau, că nu e bun sportiv și are nevoie de băieți, să îl țină în competiție”.

Pupicul pe care Alexandra Duli i l-a dat lui Zanni, săptămâna trecută, devine subiect de glume în tabăra Faimoșilor, doar că Ana Porgras nu pare prea încântată de ele.

Întrebată de Zanni dacă o lasă să îi dea înapoi pupicul lui Duli, Ana Porgras are o reacție care lasă loc interpretărilor. Deși s-a arătat deranjată de modul în care Faimosul a pus problema, la tesimoniale, a mărturisit că Zanni are libertate totală.

Cu toate acestea, Zanni recunoaște că nu ar fi permis niciunui băiat să o pupe pe Ana, dacă s-ar fi ivit această ocazie și l-ar fi trimis pe respectivul imediat la locul lui.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 31 in reluare 26 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Faimoșii speră ca Maria Chițu să fi plecat acasă, iar strategia pusă la cale de Zanni să fi dat roade. Faimosul recunoaște că era o sportivă bună și, tocmai din acest motiv, își dorește ca Alexandra Duli să fie cea care revine în competiție.

Alex Delea revine pe teren, dar nu poate juca din cauza accidentării. Aceasta intră cu genunchiul bandajat și povestește echipei adverse cum a ajuns în această situație. Războinicul nu are voie să joace câteva zile și va rămâne pe bancă.

Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/survivor-romania/articol/98727-survivor-all-stars-26-martie-2024-faimosii-raman-muti-de-uimire-cand-o-vad-pe-alexandra-duli-revenind-triumfatoare-andrei-ciobanu-ii-avertizeaza-pe-razboinici-in-legatura-cu-presupusa-strategie-de-care-ii-acuza-s-a-implinitAndrei Ciobanu își exprimă și el punctul de vedere și susține că Războinicii au votat strategic, pentru ca niciun băiat să nu plece acasă.

Andrei Ciobanu: „Mă bucur că ce am zis, la început, de strategia nevorbită, nespusă de Războinici s-a împlinit. Am spus că băieții nu se vor vota între ei. Fiecare fată va pleca una câte una. Eu știam prieteniile astea”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 31 online 26 martie 2024 complet.