Survivor Romania All Stars Epsiodul 32 Online 27 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Accidentări care te țin departe de teren la survivor romania all stars episodul 32 online 27 martie 2024. Momente de cumpănă în care te întrebi dacă mai poți fi util echipei tale și dacă mai ai cum să-ți revii la forma care te-a adus până în acest punct. Survivor All Stars este despre a învăța cum să te ridici, despre a-ți găsi mereu motivația și despre a reuși să ții capul sus. Concurenții demonstrează că sunt capabili să depășească orice provocare, iar cei de acasă îi răsplătesc, fiind alături de ei la fiecare pas. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 32 integral 27 martie 2024.
Marți seară, șirul victoriilor a mers mai departe pentru Faimoși, care au legat cel de-al patrulea joc în care scorul final a fost pozitiv pentru ei. Cu 10 la 7, membrii tribului roșu și-au adjudecat o masă copioasă și o distracție garantată, dar și o șansă foarte mare de a le demonstra adversarilor că sunt acum în cea mai bună formă de la începerea competiției și până în prezent.

Victoria a venit la pachet și cu numeroase discuții între membrii triburilor, iar acestea se vor dezvolta cu siguranță prin prisma provocărilor care vor urma zilele acestea. Dacă mai există loc de pace, între cei care cândva făceau parte din tribul albastru și actualii Războinici, rămâne de văzut.

În această seară, tribul albastru simte că motivația depășește orice limită! ”Jocul ăsta dacă-l vom câștiga, ștergem pierderile din urmă”, va spune Sorin Pușcașu, atrăgând încă o dată atenția asupra importanței probei pentru imunitate care-i așteaptă. Cine se va impune, urmează să aflăm!

Survivor romania all stars episodul 32 de pe 27 martie 2024

După ce Zanni i-a dăruit un trandafir, Duli a mărturisit că a pus floarea deasupra capului când s-a culcat. Gestul romantic al războinicului i-a pus pe gânduri și pe colegii de echipă ai Alexandrei Duli, care au început să-și dea cu părerea despre o posibilă relație de dragoste.

​Vizibil emoționată, Duli povestește despre revenirea ei în camp și gestul lui Zanni. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 32 online 27 martie 2024.

După ce au câștigat jocul pentru recompensă, faimoșii au parte de o zi plină de distracție și relaxare. S-au luat la întrecere cu mașinuțele prin jungla dominicană, apoi au savurat pizza și prăjituri.

Zanni le propune colegilor un schimb, dar toți îl refuză. 

„Inconștienți, văru meu. Și-au pierdut instinctul de supraviețuire ăștia. Pentru două guri de frișcă au refuzat atâta pizza”, spune Zanni. 

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 32 in reluare 27 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Ana Pal a pierdut la secundă într-o confruntare cu Lola Crudu. Supărată, faimoasa a reacționat nervos și a început să strige la concurenții din tabăra adversă.
​„Îmi țipați în urechi ca vitele”, le-a spus Ana Pal. Ea crede că aceaștia s-au apropiat prea mult de ea în timpul aruncărilor și au strigat intenționat ca să o încurce. 

„Facem ce vrem noi”, i-a răspuns Robert Moscalu.  „Taci tu, că în lac ajungi”, a continuat Ana Pal.  Reacția ei li s-a părut amuzantă lui Iancu și Robert, care au început să facă glume.  „Așa ne arăți că ești foarte slabă psihic și putem țipa în continuare, Ana”, i-a spus Alex Delea

„Lăsați-mă, în puii mei, au fost alții care au dat mai prost ca mine, în special de la voi”,  i-a răspuns Ana. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 32 online 27 martie 2024 complet.