Survivor Romania All Stars Epsiodul 34 Intreg 2 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Începe finalul celei de-a treia luni la survivor romania all stars episodul 34 online 2 aprilie 2024. Sezonul suprem este cel care îi face pe concurenți să se confrunte cu cele mai puternice provocări la care s-ar fi putut gândi și demonstrează că doar cei mai puternici pot merge mai departe. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 34 integral 2 aprilie 2024.

”Le mulțumesc Războinicilor că mi-au mai dat o șansă de a rămâne o săptămână, două sau chiar trei. Suntem pregătiți pentru noul joc, sunt încântată că sunt aici”, va mărturisi Ana Pal, după ce a profitat de simbolul imunității ascunse, oferit de Iancu Sterp la ultimul Consiliu. Jucătorul din echipa albastră este convins că această mișcare a fost doar o nouă dovadă a puterii lui și colegilor și că nu se vor opri aici: ”ei cred că se pot juca cu mintea noastră, când noi ne jucăm cu a lor. Îmi place să fim cu un pas în față”.

Tot o fericire profundă resimte și Ana Porgras, după ce a eliminat-o pe Alexandra Ciomag la Duel, ”m-am trezit împăcată sufletește”. De altfel, Faimoasa va face o serie de declarații dure, chiar și-n fața adversarilor ei, când va ajunge la jocul serii: ”sportiv, știu că vă doreați să ies din competiție”.

Se pare că faptul că au întrerupt seria victoriilor Faimoșilor, dar și că au evitat lupta pentru eliminare, i-a făcut pe Războinici să se simtă tot mai bine. Iar Robert Moscalu va și sublinia acest aspect în această seară: ”bine că ne înțelegem toți foarte bine, sinergia e foarte mișto între noi, băieții, mai ales”.

Survivor romania all stars episodul 34 de pe 2 aprilie 2024

De când a intrat în competiție, Ana Pal e unul dintre concurenții despre care se discută mult în tabere. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 34 online 2 aprilie 2024.

Asta și dacă aduce puncte și dacă face orice altceva. Tânăra și-a demonstrat abilitățile de luptătoare MMA de multe ori, dar și alte lucruri atrag atenția legat de ea. În trecut, când a participat la Survivor 2020, a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut, când l-a lovit pe Andrei Ciobanu. Nici ea, nici Andrei nu au uitat întâmplarea. Cu toate astea, Alex Delea are o părere interesantă:

Ana Maria Pal e unul dintre concureții cu povești de viață impresionante. A muncit mult pentru tot ce are, dar viața a pus-o la încercare de nenumărate ori. Provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap și a fost mereu nevoită să răzbată și să demonstreze. 

Cel mai recent duel eliminatoriu s-a dat între Ana Porgras și Alexandra Ciomag.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 34 in reluare 2 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

​Dacă Ana Porgras a fost alegerea comună a Faimoșilor, Alexandra Ciomag a fost trimisă la duel de Ștefania Stănilă, deținătoarea colanului de imunitate. Cele două Faimoase s-au înfruntat într-o probă extrem de solicitantă, dar a câștigat și a rămas în Republica Dominicană Ana Porgras. Mai mult, îi spune lui Dan Pavel: 

Ana Porgras, în vârstă de 30 de ani, a fost mereu un concurent controversat. A fost filmată în trecut și în timp ce stătea la plajă, în Republica Dominicană, alături de colega sa de echipă Ștefania Stănilă. La un moment dat, fosta gimnastă a renunțat la sutien și a făcut plajă topless pentru a nu se bronza cu dungi. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 34 online 2 aprilie 2024 complet.