Survivor Romania All Stars Epsiodul 35 Complet 3 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

În această seară la survivor romania all stars episodul 35 complet 3 aprilie 2024, războinicii se vor bucura de recompensa câștigată, iar distracția garantată de care vor avea parte colegii, îl va face pe Delea, care în continuare este accidentat, să spună că ”am avut o durere în inimă când am ajuns în locul ăsta superb și am văzut toate jocurile copilăriei mele și nu am putut să le fac”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 35 integral 3 aprilie 2024.

În sezoanele trecute, Ana Pal și Andrei Ciobanu au avut o relație tensionată, care a escaladat până în punctul în care să fie nevoie de intervenția producției. Faimoasa, într-un moment de nervi, l-a lovit pe coechipierul său și astfel a fost descalificată din concurs. De atunci, ei n-au mai avut șansa să discute despre acel incident.

Acum, Ana Pal și Andrei Ciobanu și-au  spus ce au pe suflet și au îngropat săcurea războiului.

Survivor romania all stars episodul 35 de pe 3 aprilie 2024

„Relația dintre mine și Ana Pal este una bună, surprinzător de bună și din ce în ce mai apropiată. De ce? Pentru că ne-am asumat competiția asta, eu mai mult decât ea. Ea o înțelege, dar nu o acceptă”, a spus Andrei.

„Eu nu am dușmănie cu Andrei, după o boacănă făcută, se leagă mai ușor prieteniile”, a spus Ana.

Războinicii au avut parte de o distracție pe cinste, la recompensa jocului de ieri. Aceștia s-au distrat pe trambuline și piscine, însă fără un coechipier: Alex Delea.

Alex Delea nu a reușit să se bucure de experiență precum colegii săi din cauza accidentării la genunchi. Astfel, concurentul a stat pe margine și a privit cum coechipierii lui se bucură de apa cristalină și jocurile extrem de distractive.

„Am avut o durere în inimă când am ajuns în locul ăsta superb, am văzut toate jocurile copilăriei mele pe care nu le-am avut și erau și pentru oameni mari, iar eu n-am putut să le fac”, a spus Alex Delea. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 35 online 3 aprilie 2024.

În tabăra Faimoșilor distracția nu e chiar la fel de mare precum la Războinici. Aici, fetele se ocupă de aranjatul camp-ului și de curățenie, în timp ce băieții poartă o discuție cât se poate de sinceră.

Astfel, Andrei, TJ Miles și Zanni discută despre ultimele nominalizări făcute în consiliul de săptămâna trecută, iar și despre dezavantajele care există la ei în echipă. Mai mult decât atât, Andrei Ciobanu trage un semnal de alarmă cu privire la Ana Porgras, concurentă pe care a și votat-o în ultimul consiliu de eliminare:

„Am votat-o pe Ana pentru că am observat mai multe lucruri. Ana Porgras, chiar din momentul în care tu ai avut glumele alea cu Duli, când te-a pupat și tu i-ai dat trandafirul și s-a creat așa, o mică chestie, Ana Porgras a cedat”, a spus Andrei Ciobanu.

„Asta e o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care nu am vrut s-o deschid în sezonul ăsta. Sunt niște chestii nerezolvate de ea. Eu n-am vrut să arăt că n-am vorbit timp de trei ani. Dreptatea va fi mereu: cine va trebui să plece acasă, va pleca acasă”, a explicat Zanni.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 35 in reluare 3 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

„Totul a plecat că am luat-o în  brațe pe Duli. Eu o simpatizez pe Duli, ce să fac acum? Sunt singur. Nu vreau să o rănesc pe ea, dar ea m-a rănit pe mine cândva. Ea m-a rănit acum trei ani de zile, dar nu vreau să îi reproșez asta. Nu vreau nici să mă separ de Ana, nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu îmi dai libertatea? De ce ai anumite reacții când eu am gesturi cu Duli?”, a adăugat Zanni. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 35 online 3 aprilie 2024 complet.