Survivor Romania All Stars Epsiodul 37 Online 9 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Războinicii se confruntă cu o readaptare la survivor romania all stars episodul 37 online 9 aprilie 2024– cel pe care l-au pierdut în urmă cu câteva săptămâni… s-a întors… după ce a trecut prin multe meciuri contra lor și chiar și printr-o serie de conflicte. ”Mă bucur că s-a întors în trib, că a primit o șansă. Nu merita să se ducă la duel”, va spune Robert Moscalu, în timp ce Sorin, unul dintre concurenții care s-a certat constant cu Ciobanu va afirma că face toate eforturile pentru binele echipei: ”trebuie să ne înțelegem, să mergem la joc”.

Aflat la mijloc, Andrei știe că urmează o perioadă mai complicată pentru el: ”s-a întors roata. O să fiu judecat acasă, e un concurs în care am cunoscut ambele tabere. Cheia e la mine”. Este el pregătit să fie față în față cu cei care l-au trimis spre eliminare? Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 37 integral 9 aprilie 2024.

Survivor romania all stars episodul 37 de pe 9 aprilie 2024

Războinicii sunt convinși că revenirea lui Andrei Ciobanu în competiție este atât un as în mânecă pentru ei, cât și o lovitură pentru Faimoși, de a căror reacție se vor bucura imediat ce jocul va începe.

​Până la momentul mult așteptat, Iancu Sterp își asumă rolul de mediator în ceea ce privește situația tensionată dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu. Războinicul este dispus să intervină, dacă lucrurile vor degenera, iar bunăstarea echipei va fi pusă în pericol. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 37 online 9 aprilie 2024.

Alex Delea așteaptă cu sufletul la gură începerea jocului, pentru a se bucura de reacțiile Faimoșilor, despre care este convins că vor fi pe măsura surprizei, în timp ce Andrei Ciobanu se simte pregătit de noua etapă pe care tocmai a început-o.

Alex Delea: „Vorbim de surpriza surprizelor. Vom avea parte de o surpriză senzațional de mare”.

Andrei Ciobanu: „Mă simt fericit. Simt că nu mai am nimic de pierdut. Totul sau nimic”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 37 in reluare 9 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

După ce Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă al acestei săptămâni, primul fără Andrei Ciobanu de când a avut loc reconfigurarea echipelor, Zanni ajunge la o concluzie tranșantă în ceea ce îl privește pe fostul său coechipier.

​Zanni și TJ Miles deconspiră strategiile lui Andrei Ciobanu care, reîntors în echipa Războiniclor, le lasă un gust amar acestora prin comportamentul pe care îl are.

Zanni mărturisește că, în perioada în care a stat printre Faimoși, Andrei Ciobanu a spus foarte multe lucruri atât despre echipa din care a făcut parte, cât și despre Iancu Sterp, cel cu care este prieten de ceva vreme.

Zanni: „Cine mai are încredere în el? Cine mai crede că Ciobanu e roșu sau albastru? Venind la noi și spunându-ne chestii personale despre Iancu, din alt sezon, de acasă, aia ne-a arătat că tu ești gata să schimbi năravul cu totul, nu doar culoarea din competiție.

Dacă sunt fratele tău, nu fac strategii să vorbesc despre tine, despre ce avem noi împreună. Nu are nicio treabă prietenia noastră cu competiția”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 37 online 9 aprilie 2024 complet.

Plecarea lui Andrei Ciobanu de la Faimoși stârnește, constant, diverse reacții din partea acestora, Zanni alegând să îl numească pe fostul coechipier „cal troian”.

​Zanni: „Faptul că l-am văzut pe Andrei Ciobanu la Războinici m-a făcut să râd. Am făcut o glumă despre Andrei Ciobanu (n.r. că a fost un cal troian)”

TJ Miles: „Când l-am văzut pe Ciobanu la joc, nu am vrut să îl văd acasă, nu am vrut să scăpăm de el, dar m-a rănit chestia cu carnea de tun și i-am spus că asta a fost o greșeală pe care a făcut-o. Ne-a trădat în mentalitate, ne-a trădat în caracter și nouă nu ne place. N-ai cum să spui că am fost lași, că am vorbit pe la spate”

Andrei Ciobanu: „Într-adevăr, am fost carne de tun, pentru că am fost trimis mai departe. Faptul că știam că o să urmez, m-a făcut să folosesc această expresie (n.r. trimis la duelul eliminatoriu)”.