Survivor Romania All Stars Epsiodul 38 Integral 10 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Pentru Faimoși, seara va începe cu relaxare și voie bună la recompensă in episodul 38 survivor romania all stars integral 10 aprilie 2024, iar asta îi va face să-și dorească să poată continua cu perioada roșie. ”Ne-am încărcat energia și mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”, va recunoaște Ana Porgras. Dacă va fi așa, urmează să aflăm în câteva ore.

De cealaltă parte, în tribul albastru, pe lângă discuțiile cauzate de înfrângere, mai există un motiv de tristețe. Cel afectat este Alex Delea, care stă pe bară de două săptămâni: ”nopțile pentru mine sunt din ce în ce mai apăsătoare pentru că nu joc. Eu chiar sunt bine, piciorul îmi spune că nu sunt bine. M-am trezit cu dorința de a juca”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 38 integral 10 aprilie 2024.

Survivor romania all stars episodul 38 de pe 10 aprilie 2024

​Fiecare faimos în parte a avut șansa de a călări, însă unii dintre ei au fost mai reticenți la început. Ana Porgras a refuzat din start să se urce pe cal, Ștefania Stănilă abia aștepta momentul pentru că iubește animalele, iar TJ Miles a spus că s-a simțit pur și simplu „ca un rege”.

„Reward-ul ăsta s-a potrivit mănușă pentru mine pentru că mie îmi plac foarte mult animalele”,a spus Ștefania Stănilă.

Și TJ Miles s-a bucurat de experiența unică pe care a câștigat-o în urma Jocului pentru Recompensă de ieri.

„M-am simțit ca un rege pe cal! M-am simțit binecuvântat”, a spus faimosul.

„Toți caii au personalitate, la fel ca noi, oamenii! Eu am picat pe un cal mai cu tupeu. Mi-a amintit de Ciobanu”, a spus Zanni. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 38 online 10 aprilie 2024.

Ajuns în tabăra Războinicilor, Andrei Ciobanu a spus tot ce avea pe suflet. Cum l-a descris pe Zanni și ce dezvăluiri a făcut despre strategia celor din echipa roșie

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 38 in reluare 10 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

​Andrei Ciobanu nu s-a abținut și a spus totul despre echipa Faimoșilor, chiar după ce s-a întors la Războinici. Concurentul a vorbit sincer atât despre Zanni, cât și despre strategiile pe care le au „adversarii” pentru a ieși mereu pe locul 1.

În tabără, răboinicul a spus, printre altele, că Ștefania Stănilă nu o va vota niciodată spre eliminare pe Ana Porgras, asta pentru că între ele există o prietenie de peste 10 ani.

„Voi păstra în suflet toate amintirile frumoase, dar trebuie să spun un lucru. Îl văd diferit pe Zanni, care de fiecare dată încearcă să își apere imaginea, asta nu am înțeles.

În echipa Faimoșilor totul era transparent, dar se mergea pe un fir și anume sportivitatea. Acum că s-a strâns lanțul nu mai este sportivitate, este strategie, este despre veterani. Nu mai am de ce să tac și de ce să mă abțin!”, a spus Andrei Ciobanu. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 38 online 10 aprilie 2024 complet.

Alexandra Duli a avut un moment de sinceritate și a vorbit despre relațiile amoroase.

​Ștefania Ștefan și Lola discută, de fiecare dată când au ocazia, despre partenerii lor, care le urmăresc la Survivor cu sufletul la gură și care, cu siguranță, abia așteaptă să vină înapoi acasă.

Duli, pe de cealaltă parte, mărturisește că este singură, însă a intrat rapid în discuția celor două colege de trib și a spus cum se comportă într-o relație amoroasă.