Survivor Romania All Stars Epsiodul 39 in Reluare 11 Aprilie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Cu un joc de recompensă înainte, cu un Consiliu care se anunță încărcat de vești importante la survivor romania all stars episodul 39 in reluare 11 aprilie 2024 și cu o eliminare emoționantă, diseară, Survivor All Stars se apropie de o nouă bornă!

”Sunt supărat și îngândurat din cauza acestei zile. Vreau să treacă această zi și să gândesc lucrurile la rece”, a spus aseară Iancu Sterp, la finalul jocului pentru Imunitate, pierdut de Războinici, fără drept de apel.

Noua înfrângere a coincis, însă, cu un aspect care părea pozitiv, cel al intrării lui Alex Delea pe traseu, după o pauză foarte lungă, cauzată de accidentare. ”O zi extraordinar de fericită, dar tristă că am pierdut un totem extraordinar de important”, a menționat acesta. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 39 integral 11 aprilie 2024.

După înfrângerea suferită la probă, membrii tribului albastru s-au îndreptat spre jocul de Imunitate personală, acolo unde Iancu Sterp a reușit o victorie relevantă pentru el, dar și pentru modul în care se vor face nominalizările în această seară.

Survivor romania all stars episodul 39 de pe 11 aprilie 2024

În ediția de joi, 11 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, spiritele sunt în continuare agitată din cauza revenirii lui Andrei Ciobanu în tabăra Războinicilor.

Dacă unii dintre Războinici – dar și Faimoși – consideră că Andrei Ciobanu a trădat ambele tabere, este rândul lui Iancu Sterp să ia cuvântul.

Este binecunoscut faptul că Iancu Sterp și Andrei Ciobanu sunt prieteni nu doar în camp-ul Survivor, ci și acasă, în lumea reală. De aceea, relația dintre ei în acest moment este și mai dificilă. Tocmai din acest motiv, replica lui Iancu Sterp față de Andrei Ciobanu îi lasă pe toți cu gura căscată. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 39 online 11 aprilie 2024.

Este punctul decisiv, care poate răsturna spectaculos scorul sau care le poate aduce victoria Faimoșilor.

După ce au avut tot felul de contre și replici în camp și de față cu Domnu Dan, Zanni și Andrei Ciobanu își reglează conturile pe teren, în jocul de recompensă.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 39 in reluare 11 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

Vestea care îi animă atât pe Războinici cât și pe Faimoși este că, săptămâna viitoare, va avea loc unificarea.

În premieră însă, Domnu Dan face un clasament al performanțelor concurenților Survivor All Stars. Ținând cont de mai multe considerente, top 3 al celor mai buni ”survivori”, înainte de unificare, are ca protagoniști doi concurenți de la Războinici și unul de la Faimoși.

După reîntoarcerea lui Andrei Ciobanu printre Războinici, spiritele au fost agitate și părerile împărțite. Nu este de mirare că Andrei Ciobanu este numele care iese la votul colectiv.

Iancu Sterp, cel care deține colanul de imunitate, rostește și el numele persoanei care trebuie să meargă la duel cu Ciobanu. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 39 online 11 aprilie 2024 complet.