Survivor Romania All Stars Epsiodul 40 de pe 16 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Înainte de a părăsi locul în care au dormit în ultimele luni la survivor romania all stars episodul 40 integral 16 aprilie 2024, concurenții vor avea parte de o serie de discuții extrem de sincere. ”O să-mi fie dor de camp, dar vine Unificarea”, va sublinia Sorin, în timp ce Delea își va aminti cât de mult i-a displăcut insula la început de sezon: ”am ajuns să iubesc locul pe care-l uram”.

În schimb, Alexandra Duli va admite că deja gândul îi este la tot ce va fi pe mai departe: ”am intrat în următoarea etapă. Abia aștept să văd ce o să se mai întâmple”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 40 integral 16 aprilie 2024.

De cealaltă parte, Faimoșii vor evoca amintirile adunate până acum, concurenții care au făcut parte din tribul lor și vor privi încrezători spre viitor. ”De aici încolo, voi lupta cu toate armele mele să ajung până în finală”, va spune Ana Porgras, în timp ce Ana Pal va oferi o declarație încărcată de emoție: ”Am prins și eu Unificarea, în sfârșit. Am venit cu un scop, a lupta pentru mine și băiatul meu”.

După cum va spune și Daniel Pavel, ”noaptea asta o să fie memorabilă”. Schimbări de neratat, distracție, mâncare, dar și adevăruri extrem de neașteptate care vor ieși la iveală. O UNIFICARE atât de dorită, dar mai surprinzătoare ca niciodată. Doar în sezonul suprem!

Survivor romania all stars episodul 40 de pe 16 aprilie 2024

Faimoșii și Războinicii au parte de un răsfăț ca la carte! Aceștia se bucură de produse de curățenie, apă caldă, prosoape și halate de baie, după trei luni în care au fost departe de aceste condiții.

​În fiecare sezon, momentul UNIFICĂRII aduce de la sine doar bucurie și zâmbete! În echipa Faimoșilor, Ana Porgras și Z  anni se ajută unul pe altul când vine vorba de igiena personală, în timp ce la Războinici Alex Delea are grijă ca Alexandra Duli să fie curată și parfumată.

​Concurenții din echipa Faimoșilor s-au aranjat, parfumat, iar acum au ajuns în momentul în care se îmbracă în ținutele de petrecere. Ținuta Ștefaniei a stârnit reacția Anei Pal: „Trage rochia mai jos! Ți se vede tot!”, a spus Ana Pal. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 40 online 16 aprilie 2024.

Înainte ca Faimoșii și Războinicii să formeze un singur trib, Domnul Dan a făcut un anunț de ultimă oră: unul dintre concurenți va părăsi concursul chiar astăzi.

​Concurenții nu au habar ce îi așteaptă în această seară la Survivor All Stars. Chiar dacă au ajuns în momentul UNIFICĂRII, surprizele nu se opresc: unul dintre aceștia va părăsi concursul.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 40 in reluare 16 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

UNIFICAREA vine la pachet cu multe surprize de proporții! După ce Domnul Dan a lansat o provocare bazată pe întrebări și răspunsuri, menite să dovedească sinceritatea și transparența concurenților, aceștia au avut parte de o cină atipică.

​Astfel, concurenții au fost nevoiți să se cupleze în grupuri formate din două persoane și să împartă o cină romantică. Într-un moment complet neașteptat, Zanni a luat-o pe Alexandra Duli și a plecat cu ea la masa perfect aranjată. În același timp, Ana Porgras s-a „cuplat” cu Ștefania Stănilă. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 40 online 16 aprilie 2024 complet.