Survivor Romania All Stars Epsiodul 41 Complet 17 Aprilie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Pentru cei rămași, de astăzi la survivor romania all stars episodul 41 complet 17 aprilie 2024, totul se schimbă, vor locui pe aceeași insulă, vor împărți toate resursele și vor lupta pe cont propriu! Cum se vor comporta, ce discuții vor apărea, ce strategii sau alianțe se vor lega? Survivor All Stars a trecut la un nou nivel! Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 41 integral 17 aprilie 2024.

După o probă dură, totul s-a încheiat pentru Ana Maria Pal. Torța a fost stinsă pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: ”nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă colegi”. Încă șocați, cei unsprezece rămași au revenit spre insulă, cu un mesaj clar de la Daniel Pavel: ”Acum vă puteți considera un singur trib. Până data viitoare, vă gândiți la un nume. Sunteți în continuare în Survivor All Stars”.

Survivor romania all stars episodul 41 de pe 17 aprilie 2024

Cei rămași au început să se obișnuiască și cu noul statut, dar toți au descoperit un obiect de care știau doar Faimoșii: un totem al celor plecați din Dominicană. Un personaj cheie a fost chiar Andrei Ciobanu, care a fost și poreclit “Calul Ciobanu” și chiar a stârsit întrebarea – “de ce așa?”

Andrei Ciobanu: Am intrat în camp și am rămas cu un gust amar pentru că, după ce mi-am căutat lada pe care am făcut-o și am muncit puțin la ea, am înțeles că au ars-o.(…) Eu iau totul în joacă. Au pus pe totemul ăla de sus în jos toți cei care au părăsit competiția Faimoșilor, la unii s-au întâmplat niște ghicitori, la mine scria Calul Ciobanu! Eram atârnat de un fir de ață pentru că, spun ei, sunt după cum bate vântul. Probabil așa și e, dar nu eu am ales lucrul ăsta. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 41 online 17 aprilie 2024.

​Andrei Ciobanu a fost mărul discordiei în ambele tabere și atât Faimoșii, cât și Războinicii, l-au acuzat de trădare. În ediția difuzată pe 4 aprilie, după ce a pierdut în fața Anei Pal, Andrei era resemnat că va părăsi concursul. A primit însă o veste uluitoare de la Daniel Pavel: s-a întors la Războinici, primii lui colegi.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 41 in reluare 17 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 41 online 17 aprilie 2024 complet.