Survivor Romania All Stars Epsiodul 45 Complet 25 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Se anunță un Consiliu mai puternic și mai dur ca niciodată la survivor romania all stars episodul 45 complet 25 aprilie 2024. ”O premieră absolută în sezonul suprem. Unul dintre voi va pleca acasă”, va anunța Daniel Pavel. Despre ce este vorba? Ce strategie va schimba totul? Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 45 integral 25 aprilie 2024.

”Inevitabilul s-a întâmplat. Am ajuns și la clipa pe care nu și-o dorea nimeni între foștii Faimoși”, va comenta diseară Andrei Ciobanu, realist fiind că victoria Ștefaniei este una care-i ajută pe cei care cândva făceau parte din tribul albastru. Să fie oare așa? Să fie acesta momentul în care pot face mișcările câștigătoare?

Survivor romania all stars episodul 45 de pe 25 aprilie 2024

Ediția de joi, 25 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, aruncă în aer tot ceea ce se aștepta de la acest show!

La votul comun, rezultatele sunt surprinzătoare, ba de-a dreptul șocante. Astfel, în loc de un concurent care să fie trimis la duelul de eliminare, sunt nominalizați nu mai puțin de patru concurenți, toți foști Războinici.

Pentru că Zanni a ales să-și folosească simbolul imunității și să o salveze pe Ștefania Stănilă de la votul comun, ceilalți nominalizați au ajuns la duelul spre nominalizare, având toți patru același număr de voturi. Astfel, Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu, Alex Delea și Robert Moscalul au fost toți nominalizați. Zanni, la rândul lui, a fost numit de deținătoarea colanului de imunitate, Ștefania Ștefan. mai jos survivor romania all starsa episodul 45 online 25 aprilie 2024.

”E o premieră absolută în sezonul suprem”, remarcă și Domnu Dan.

Sorin Pușcașu: ”Știam că vor juca strategic. Nu ne așteptam la asemenea schimbare: să votezi Robert, să votezi Delea, să votezi Andrei… Aici încerci să dai cu tunul”

Alex Delea: ”Vom vota cum vrem noi, vom face ce vrem noi, nu mai există punct de criteriu sportiv… Începe show-ul cu adevărat și-mi place foarte mult”

Robert Moscalu: ”Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, domnu Dan!”

Andrei Ciobanu: ”Zanni a fost un maestru! Wow!  A fost o lovitură de geniu din punctul meu de vedere”

Vedeți tot ce s-a întâmplat în clipul video de mai sus.

Pentru prima oară în emisiune, cinci concurenți au intrat la duelul de eliminare. Dacă Andrei Ciobanu și Robert Moscalu au câștigat cele două puncte obligatorii, în joc au mai rămas doi foști câștigători ai competiției Survivor, Alex Delea și Zanni, dar și Sorin Pușcașu.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 45 in reluare 25 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

După ce, rând pe rând, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Zanni și-au recâștigat locul în competiția Survivor, în duel spre eliminare au mai rămas Sorin Pușcașu și Alex Delea.

După o confruntare intensă, sorții au hotărât cine este câștigătorul, astfel că pentru unul dintre concurenți, concursul Survivor All Stars s-a terminat definitiv. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 45 online 25 aprilie 2024 complet.

În urma unui duel eliminatoriu la care au participat nu mai puțin de cinci concurenți – Robert Moscalu, Zanni, Alex Delea, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu – Delea a ieșit din joc.

După mai multe clipe de șoc, ceilalți concurenți aflați în joc au început să aplaude impresionați.

Cel mai vizibil afectat de felul în care au evoluat lucrurile este prietenul lui Delea, care începe să plângă în hohote.