Survivor Romania All Stars Epsiodul 48 de pe 2 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

În ediția de survivor romania all stars episodul 48 de pe 2 mai 2024 la jocul de recompensă, bătălia pentru cel mai important punct se dă între Ștefania Ștefan și Ștefania Stănilă. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 48 integral 2 mai 2024.

După un joc dezechilibrat, la care echipa lui Andrei Ciobanu a început să recupereze abia după patru puncte pierdute, duelul se dă între singurele fete rămase în competiție în acest moment – Ana Porgras fiind accidentată.

Pentru că accidentarea Anei Porgras a fost gravă și aceasta are piciorul în ghips, este nevoie de recuperare în condiții mai bune. Astfel, Ana Porgras nu va mai continua competiția și părăsește, pe motive medicale, concursul Survivor All Stars.

”Este trist pentru mine că am ajuns până aici. Dacă în primul sezon în care am participat am simțit că am lăsat ceva neterminat, acum, în momentul ăsta, chiar dacă plec, simt că mi-am făcut datoria aici”

Survivor romania all stars episodul 48 de pe 2 mai 2024

În ediția de joi, 2 mai 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Ana Porgras a fost eliminată din concurs pe motive medicale, astfel că a venit momentul să-și ia rămas bun de la coechipierii ei.

Deși este în cârje, cu un picior în ghips, aceasta îi îmbrățișează pe toți concurenții rămași la Survivor All Star. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 48 online 2 mai 2024.

Efectiv, ceilalți concurenți sunt șocați de deznodământul acestei confruntări și nu le vine să creadă. Inclusiv foștii Războinici sunt siderați de această plecare, în timp ce Ștefania Stănilă nu se poate opri din plâns.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 48 in reluare 2 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

În ediția de joi, 2 mai, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni este eliminat, la duel, de TJ Miles, așa că trebuie să se împace cu deznodământul și să plece acasă.

Domnu Dan îi oferă șansa să vorbească încă o dată înainte de a-și lua rămas bun de la colegii de trib.

”Simt că m-am gândit mai mult la alții, că am zis că asta trebuie să fac ca să devin bărbat. Să mă gândesc la sentimentele celor din jurul meu. Să nu mă mai comport urât cu lumea. Nu doar să câștig un trofeu, ci să-l câștig bărbătește. Poate dacă mă gândeam mai mult la mine nu eram acum aici.

Țin să vă contrazic pentru ultima oară. Survivor nu este doar un joc, atâta timp cât mi-a schimbat viața. Total, radical, 180 de grade…”

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 48 online 2 mai 2024 complet.