Survivor Romania All Stars Epsiodul 54 Integral 16 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

TJ trebuie să ia o decizie importantă la survivor romania all stars episodul 54 integral 16 mai 2024 – pe cine va vota în Consiliul tribal. Starea de bine îl va caracteriza, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla: ”m-am trezit foarte bine, am dormit frumos, am visat frumos. Când am văzut colanul agățat, am realizat că nu era niciun vis. Mă simt mândru și merit. Am luptat, mă simt foarte bine. Ziua de astăzi e minunată”. Un lucru este clar, motivele vor fi unele cât se poate de obiective: ”Survivor este mai mult decât sportiv, trebuie să te implici”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 54 integral 16 mai 2024.

Survivor romania all stars episodul 54 de pe 16 mai 2024

Domnul Dan le-a făcut o surpriză celor șapte concurenți rămași în competiția Survivor All Stars 2024. Aceștia se află într-un cu totul alt decor, iar jocul este extrem de amuzant.

​Lucrurile stau diferit în această ediție de Survivor All Stars! Jocul de recompensă este unul extrem de nostim, iar echipajul care câștigă se va bucura de un burger delicios și un tort de morcovi. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 54 online 16 mai 2024.

Echipa lui TJ Miles a reușit să acumuleze șapte puncte la Jocul pentru Recompensă și, astfel, cei patru concurenți au fost răsplătiți cu o masă caldă. Iată ce au făcut cei care au pierdut proba!

​În timp ce TJ Miles, Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se bucurau de o masă copioasă, care conține burgeri, cartofi prăjiți cu parmezan, carrot cake și suc, concurenții care au pierdut proba au fost nevoiți să stea în fața lor și să îi privească, dar fără să mănânce.

Acest lucru, deși a fost unul dificil, a fost dus la bun sfârșit, iar Robert, Sorin și Ștefania le-au urat „să vă fie de bine”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 54 in reluare 16 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

​Cei șapte concurenți aflați în concurs au emoții mari pentru Consiliul de Nominalizare din această seară. Fiecare dintre ei, cu excepția lui TJ Miles care deține Colanul de Imunitate, ar putea părăsi show-ul cu doar câteva săptămâni înainte de Finală.

Domnul Dan i-a dat cuvântul lui Andrei Ciobanu, care declară este conștient că Zanni ar putea intra la Duelul Eliminatoriu, în urma jocului individual.

„Nimeni nu își dorește să fie votat, toată lumea își încearcă ultimele cărți. Zanni simte că va fi la votul comun și probabil nu își dorește asta. A mai aruncat câteva săgeți, a încercat să schimbe mentalități, decizii.. E panicat, e speriat, și e normal să fie așa”, a spus Andrei Ciobanu. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 54 online 16 mai 2024 complet.

Ștefania este de părere că nu știe să piardă, iar acest lucru poate fi un

„Se poate întâmpla orice. Este decizia totală a lui TJ, el este big blană, este real și își va argumenta votul!”, a spus Ștefania.

Zanni trece prin momente extrem de dificile, deoarece crede că va fi votat din nou de colegii săi:

„Sunt uluit săptămânal și le-am spus colegilor mei că sunt agitat perioada asta, am recunoscut-o. Sunt agitat, sunt nervos.. Scopul meu aici e mult prea mare să stea pe o șansă de aia la final, pe care poate să o piardă oricine. Nu ai cum să ai toate zilele bune! Zilele proaste chiar se simt, după cele bune.

Mă controlez, râdem în camp, suntem ca frații. Poate că toți simțim că merităm să ajungem mai departe, dar și ținta aia de pe capul meu pe care o am săptămânal simt că trebuie să se mai dea puțin, să mă respir și eu puțin. Totul drumul pe care l-ai parcurs și toată povara cărată poate să fie egală cu 0 la o aruncare, care îți vine sau nu îți vine mănușă în acel moment”, a spus Zanni înainte de vot.