Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 61 Finala 24 Mai 2023

survivor romanai 2023 sezonul 4 episodul 61
Astăzi, 24 mai, are loc finala Survivor Romania sezonul 4 episodul 61 online. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în cadrul unui Consiliu live. Câștigătorul va pleca acasă cu trofeul, dar și cu 100.000 de euro.

Sezonul a început cu câte 12 Faimoși și 12 Războinici, iar alți concurenți au venit pe parcursul competiției. Concurenții au luptat pe traseu, au avut parte de conflicte și au legat prietenii de-a lungul celor cinci luni petrecute în Republica Dominicană. Dintre toți, doar trei au ajuns până în marea finală, iar unul singur va fi marele câștigător. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan sunt cei trei concurenți care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 61 online 24 Mai 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni.
Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 61 online din 24 mai 2023

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023 Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023 Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Vezi mai jos survivor romania sezonul 4 episodul 61 reluare complet din 24 mai 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană.
Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 61 online din 24 mai 2023