Te Cunosc De Undeva – Sezonul 19 Episodul 2 – 8 Aprilie 2023

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 complet
CRBL și Radu Țibulcă au făcut un show de excepție la te cunsoc de undeva 8 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 2 online pe o piesă dificilă, plină de umor. Aceștia s-au transformat în Daler Mehndi și au cântat într-o limbă grea piesa „Tunak Tunak Tun”, o melodie celebră în India, care a făcut înconjurul lumii în anii 2000. Iată cum s-au descurcat cei doi și ce au spus jurații de la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

S-au descurcat de minune pe scena emisiunii cu o interpretare grea și amuzantă a piesei celebre a lui Daler Mehndi. Cei doi au făcut și coregrafie și au surprins juriul cu reușita lor.

„E incredibil! Cea mai grea jurizare din viața mea. Aveați atâta carne, e un contrast fantastic. Ăia în referință se certau între ei, cu tâlc. Voi erați prea prieteni. Atmosfera pe care ați creat-o, genială. M-am distrat maxim. Ce e trist pentru mine e că m-am distrat enorm. Greu”, spune Mihai Petre.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 integral 8 aprilie 2023

Te cunosc de undeva! arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge” să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! a declarat Juno, partenerul lui Nicole Cherry.

La rândul său, Radu Ţibulcă, coechipierul lui CRBL, spune: „Eu am fost adus ca să fac show, nu ca să stârnesc piele de găină prin interpretările mele vocale! Cu siguranţă voi încerca să dau tot ce pot eu mai mult şi mă voi strădui cât mai tare să duc performanţa vocală la un nivel… încât să nu se spargă obiectele prin casele celor care ne vor urmări! Un nou sezon te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 poate fi vazut chiar aici pe site!

Nu mi-e frică de un rol de travesti, acolo e măiestria şi deopotrivă amuzamentul. Sunt o persoană competitivă, am şi motivaţii, ca de exemplu să nu fac umbră pământului degeaba şi îmi voi da silinţa, alături de CRBL, care este un artist talentat, să fim cât mai buni!”.

Jean Gavril, care va concura alături de Anca Ţurcaşiu declară: „Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!”.

ADDA mi-a spus că nu îi place să poarte tocuri, aşa că voi încerca să îmi asun eu responsabilitatea asta. Şi mai cred că cel mai greu îmi va fi să renunţ la barbă. Va fi o călătorie interesantă!”, a mai spus artistul.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 complet 8 aprilie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Valentin Sanfira, partenerul Codruţei Filip a declarat: „Show-ul ăsta vine cu o provocare imensă pentru mine: mă va scoate total din zona de confort, pentru că eu, până acum, mi-am făcut datoria doar pe muzică populară, aşa că pentru mine va fi ceva complet nou. Ştiu foarte bine formatul, dar mai ştiu şi că nu mă voi lua aşa în serios, cum ştiu că o va face Codruţa, care este o fire foarte competitivă. Eu sunt omul momentului, bucuros că a pornit la drum în această aventură şi abia aştept să ne descopere şi telespectatorii!”. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2.


error: Nu copiați de pe acest site!