Te Cunosc De Undeva – Episod Special de Craciun – 24 Decembrie 2022

te cunosc de undeva episod special de craciun 2022 online integral

După un sezon încărcat de emoţie, încheiat săptămâna trecută cu desemnarea marilor câştigători – WRS şi Emilian, transforming show-ul de la antena revine sâmbătă aceasta, în Ajun de Crăciun, cu o ediţie specială – un regal al transformărilor spectaculoase, dedicat sărbătorilor de iarnă. Ediţia de sărbătoare va avea parte şi de un cuplu special de prezentatori – Sore şi Pepe. Vezi mai jos aici pe site-ul nostru un episod special Te cunosc de undeva online 24 decembrie 2022, complet.

Te cunosc de undeva episod special de Craciun online 24 decembrie 2022

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize. După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore. Vezi mai jos aici pe site-ul nostru un episod special Te cunosc de undeva online 24 decembrie 2022, complet.

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

În timp ce Andreea Bălan a optat pentru o ținută compusă din două piese, Sore a atras privirile într-o rochie neagră îndrăzneață. Prezentatoarea ediției speciale de Crăciun a cucerit prin rafinament purtând o ținută din paiete cu decolteu abisal și crăpătură adâncă pe picior, care i-a pus în evidență silueta. Vezi mai jos aici pe site-ul nostru un episod special Te cunosc de undeva online 24 decembrie 2022, complet.

Te cunosc de undeva episod special de Craciun din 24 decembrie 2022 reluare, poate fi vizionat mai jos

De asemenea, colierul ei a adus un aer regalt întregii apariții.

În același timp, Andreea Bălan a făcut senzație într-un set roșu ca focul format din două piese. Rochia scurtă din piele și decolteul adânc i s-au mulat perfect pe trupul sculptat și nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea.

Jurata Te cunosc de undeva a accesorizat totul cu o pereche de cizme înalte argintii și a strălucit precum cel mai sclipitor glob de crăciun.

Cu toate acestea, ulterior, ea a schimbat ținuta de show cu rochie verde-smarald, în ton cu Sărbătorile de Iarnă.

Atât jurații, cât și prezentatorii s-au aranjat, din nou, la patru ace pentru o gală specială și „au colindat” împreună spre deliciul publcului.

Michael Bublé & Blake Shelton – Home, Russel – Santa Claus is Back in Town, Dolly Parton & Kenny Rogers – Christmas Without You, Kylie Minogue & Rod Stewart – Santa Baby & Let It Snow, dar şi colinde tradiţionale româneşti vor fi aduse pe scena transforming show-ului de la antena în seara de Ajun, de la ora 20.00. Vezi mai jos aici pe site-ul nostru un episod special Te cunosc de undeva online 24 decembrie 2022, complet.