Te Cunosc De Undeva – Sezonul 18 Episodul 9 – 5 Noiembrie 2022

te cunosc de undeva online sezonul 18 2022 reluare antena 1

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” a ajuns la cel de-al 18-lea sezon și va putea fi urmărit în curând la Antena. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face spectacol la dublu, în curând la Antena.

În prima gală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș a purtat o ținută deosebită. Prezentatoarea a strălucit la propriu într-o rochie midi, cu franjuri și crăpătură adâncă pe picior.

Alina Pușcaș a reușit, din nou, să bifeze o apariție impresionantă. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva! a ales o rochie inedită în prima gală a show-ului, care a fost difuzată. Iată cum a ales să se îmbrace. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 din 5 noiembrie 2022.
Alina Pușcaș a strălucit în gala Te cunosc de undeva! din 10 noiembrie 2022
Cu părul prins într-un coc lejer și cercei lungi, la fel de strălucitori ca rochia, Alina Pușcaș a pășit pe scena Te cunosc de undeva! alături de colegul său, Pepe.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 online 5 noiembrie 2022

Vedeta a optat pentru o rochie foarte luminoasă, cu un decolteu adânc și formată franjuri care se mișcau la fiecare gest al prezentatoarei.
Ținuta are o lungime midi și pe piciorul stâng o crăpătură adâncă, care lasă la iveală piciorul lucrat al Alinei Pușcaș. Imediat cum a văzut-o, Pepe a complimentat-o. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 din 5 noiembrie 2022.

Și Andreea Bălan a surprins cu apariția din prima gală Te cunosc de undeva!. Artista a optat pentru o rochie mini, cu decolteu inimă și umerii goi. La fel ca Alina Pușcaș, a ales accesorii strălucitoare, dar și-a lăsat părul liber, coafat în bucle.
Pepe a remarcat faptul că vedeta strălucește și nu se referea doar la ținuta sa.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!
15 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 din 5 noiembrie 2022.
Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 reluare, integral mai jos

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.
Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 9 din 5 noiembrie 2022.