Te Cunosc De Undeva Sezon 19 Episodul 10 de pe 3 Iunie 2023

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 complet
Damian Drăghici și Cristina Stroe au creat un moment unic la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 online 3 iunie 2023 cu transformarea lor în Zdob și Zdub cu piesa „Tigan și OZN”.

„O să fiu cârcotașă, ce să vezi, Roman nu cânta cu dialect. Era mai spre belcanto, Cristina și-a depășit un pic potențialul, ușurința de a cânta în grav. A fost mult prea grav pentru ea, au cântat minunat”, spune Ozana Barabancea.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 reluare 3 iunie 2023

Wrs și Emilian s-au transformat în Ava Max și au făcut show complex și complet cu piesa „Kings & Queens”. Cum le-a ieșit momentul. Wrs și Emilian au făcut o impresie foarte bună pe scena de la Te cunosc de undev! cu piesa „Kings & Queens” de la Ava Max, care le-a ieșit foarte bine și pentru care au fost felicitați de jurații emisiunii.

Acestia au surprins pe toată lumea cu transformarea lor în Ava Max cu piesa „Kings & Queens”. Deși Wrs a avut probleme cu gâtul, cei doi au reușit să creeze un moment inedit.

„Puțină stare de ebrietate, abia vă țineți pe picioare. Ați învățat coregrafia prin Zoom? Sunteți next level. mi-a plăcut că ați fost două Ava. Mi-ar fi plăcut mai energic. O transformare high level”, spune Andreea Bălan.

ADDA și Radu Bucălae au creat un moment amuzant, pentru copii, pe piesa cântată de Gașca Zurli. Cei doi au făcut pe toată lumea să zâmbească și să râdă. ADDA și Radu Bucălae s-au transformat în Gașca Zurli și au făcut un show amuzant pentru copii pe piesa „Am o căsuță mică”. Jurații i-au felicitat pe cei doi pentru reușită.

Ei au reușit să creeze un moment superb la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 3 iunie 2023. Cei doi au făcut jurații să se amuze și au ținut să-i cânte La mulți ani lui Aurelian Temișan în platou, de ziua lui, în rolul personajelor de la Gașca Zurli.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 online 3 iunie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

„Eu am fost cu fetițele mele de multe ori la Gașca Zurli și v-a ieșit foarte bine. Deși pare o piesă ușurică, nu este deloc. Ați avut energie, suflu. Vă felicit, ADDA a făcut o impresie mai bună decât tine, Radu”, spune Andreea Bălan. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10.