Te Cunosc De Undeva – Sezonul 18 Episodul 11 – 19 Noiembrie 2022

te cunosc de undeva online sezonul 18 2022 reluare antena 1

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” a ajuns la cel de-al 18-lea sezon și va putea fi urmărit în curând la Antena. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face spectacol la dublu, în curând la Antena.

În prima gală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș a purtat o ținută deosebită. Prezentatoarea a strălucit la propriu într-o rochie midi, cu franjuri și crăpătură adâncă pe picior.

Alina Pușcaș a reușit, din nou, să bifeze o apariție impresionantă. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva! a ales o rochie inedită în prima gală a show-ului, care a fost difuzată. Iată cum a ales să se îmbrace. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022.
Alina Pușcaș a strălucit în gala Te cunosc de undeva! din 11 noiembrie 2022
Cu părul prins într-un coc lejer și cercei lungi, la fel de strălucitori ca rochia, Alina Pușcaș a pășit pe scena Te cunosc de undeva! alături de colegul său, Pepe.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 online 19 noiembrie 2022

Vedeta a optat pentru o rochie foarte luminoasă, cu un decolteu adânc și formată franjuri care se mișcau la fiecare gest al prezentatoarei.
Ținuta are o lungime midi și pe piciorul stâng o crăpătură adâncă, care lasă la iveală piciorul lucrat al Alinei Pușcaș. Imediat cum a văzut-o, Pepe a complimentat-o. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022.

Și Andreea Bălan a surprins cu apariția din prima gală Te cunosc de undeva!. Artista a optat pentru o rochie mini, cu decolteu inimă și umerii goi. La fel ca Alina Pușcaș, a ales accesorii strălucitoare, dar și-a lăsat părul liber, coafat în bucle.
Pepe a remarcat faptul că vedeta strălucește și nu se referea doar la ținuta sa.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!
15 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022.
Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 reluare, integral mai jos

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.
Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament. Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022.