Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 7 Complet 13 Mai

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 complet
Damian Drăghici și Cristina Stroe au pus în scena te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 din 13 mai 2023 un moment emoționant cu piesa „You are so beautiful”, cântată de Joe Cocker și Patti Labele. Celor doi le-a ieșit foarte bine. Damian Drăghici și Cristina Stroe au reușit să emoționeze pe toată lumea, în special pe Emilian, cu piesa „You are beautiful” de la Joe Cocker și Patti Labele. Cei doi au cântat impecabil, ar Cristina Stroe și-a pus în valoare toate calitățile vocale.

Cei doi au creat un moment de o sensibilitate unică pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023. Aceștia au pus lacrimi în ochii colegilor și a publicului cu piesa interpretată pe scena emisiunii.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 reluare 13 mai 2023

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023, în rolurile Andei Călugăreanu și Toma Caragiu.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit și de această daă să creeze un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023 cu o transformare incredibilă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu, cu piesa „La coppia piu bella del mondo”. Un nou sezon te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 poate fi vazut chiar aici pe site!

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să impresioneze jurații cu abilitățile lor vocale, iar personajele pe care le-au interpretat au adus emoție și nostalgie în inimile tuturor.

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât fostul soț al regretatei artiste, Alexandru Medeleanu a fost prezent în platou. Bărbatul a privit cu emoție întreg momentul și la final, a povestit detalii despre Anda Călugăreanu.

Wrs și Emilian s-au transformat în Thalia și au cântat impecabil piesa „Rosalinda”, chiar dacă Emilian, la repetiții, nu a fost prea încântat de personaj.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 online 13 mai 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Wrs și Emilian au reușit să surprindă și de această dată cu transformarea lor în cântăreață de muzică Latino – Thalia. Aceștia au interpretat piesa „Rosalinda” și au creat un moment unic. Cei doi concurenți au reușit și de această dată să reproducă o piesă destul de grea, însă au făcut-o cu mare succes. Deși Emilian nu a fost încântat de personaj, Wrs a fost în tabăra opusă, bucurându-se deplin de rol. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7.