Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 8 de pe 20 Mai 2023

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 complet
Anca Țurcașiu și Jean Gavril au impresionat cu transformarea lor la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 de pe 20 mai 2023, în Nicki Minaj şi Bebe Rexha din a opta gală. Celebrele mișcări de twerk nu au lipsit, iar la finalul momentului, Andreea Bălan a mers pe scenă pentru o demonstrație.

Pentru transformarea din această seară, greul echipei a fost dus de partea masculină a echipei. Transformarea Ancăi Țurcașiu și a lui Jean Gavril în Nicki Minaj şi Bebe Rexha i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți în platou care au urmărit uimiți mișcările celebre ale artistelor, pe scena Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 reluare 20 mai 2023

Când au aflat în cine trebuie să se transforme pentru cea de-a opta gală, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 nici nu au știut cum să reacționeze. Cei doi s-au distrat de minune la repetiții, învățând să facă twerk, însă și munca depusă a fost pe măsură.

În platou, încă de la primii pași pe scenă, jurații și colegii de la canapea au rămas uimiți de transformarea celor doi. Până la final, toți erau în picioare, cântând și dansând alături de Anca Țurcașiu și de Jean Gavril, transformați în Nicki Minaj şi Bebe Rexha.

Înainte de a-și spune părerea despre momentul celor doi, Mihai Petre a provocat-o pe Andreea Bălan la un twerk, în sincron, cu Jean Gavril. Încurajată de ceilalți concurenți, jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a urcat pe scenă.

WRS și Emilian au pregătit o surpriză pentru toți cei din platou, dar și pentru telespectatori la momentul lor. Transformarea în Puya și Tudor Chirilă i-a întors pe toți în timp, iar imaginile care au apărut pe ecrane le-au furat ochii juraților.

WRS și Emilian au adus în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 spiritul visător și atmosfera de pe aleile din spatele blocurilor într-un moment nostaglic. Cei doi s-au transformat în Puya și Tudor Chirilă și au cântat unul dintre cele mai fredonate refrene de la ora actuală.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 online 20 mai 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

WRS și Emilian au emoționat întreg platoul cu interpretarea piesei „Stele căzătiare” în ediția din această seară. Momentul lor a trezit amintiri în sulfetul tuturor celor din platou, iar atmosfera creată de cei doi a ajuns dincolo de ecranele televizoarelor. Greul acestei transformări a picat pe WRS, de data aceasta care a fost nevoit să învețe frazarea rapper-ului și atitudinea specifică lui. Concurentul chiar a mărturisit că acesta a fost cel mai studiat personaj al său din cadrul transforming show-ului. Acestia au recreat clip-ul până în cele mai mici detalii, inclusiv partea de început, filmată în mașină, în fața studioului. În plus, pe întreg parcursul momentului, pe ecrane, au rulat poze din copilăria concurenților. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots