Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 9 Intreg 27 Mai 2023

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 complet
Anca Țurcașiu și Jean Gavril au dat startul ediției din această seară la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 reluare 27 mai 2023, cu un show plin de energie. Cei doi s-au transformat în Gogol Bordello și au cântat „Pala Tute”.

Atunci când au aflat că se vor trasnformat în cei de la Gogol Bordello, părerile au fost împărține în echipa formată din Anca Țurcași și Jean Gavril. În timp ce artistul a fost extrem de încântat, partenera lui nu a fost prea fericită. Cu toate acestea, momentul lor a dat startul în forță celei de-a noua ediții Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 reluare 27 mai 2023

Unul dinte impedimentele pe care concurenții l-au întâmpinat la această transformare a fost că piesa nu are un videoclip clasic. Ei au fost nevoiți să pună în scenă un moment improvizat, inspirat din clip-ul animat. Astfel, cu ajutorul coregrafei și a echipei de dansatori, transformarea lor în Gogol Bordello a fost una foarte apreciată. În plus, datorită machiajului Jean Gavril a semnănat unu la unu cu personajul interpretat de ei.

Amna și Misha au adus hit-ul „Jai Ho” pe scena Te cunosc de undeva! și paltoul s-a umplu de energie. Iată cum le-a ieșit momentul cu specific Hollywoodian. În cea de-a noua ediție, Amna și Misha au pus în scenă un moment plin de culoare și energie, marca Te cunosc de undeva!. Cele doua au fost nevoite să cânte în indiană, iar hit-ul „Jai Ho” a răsunat pe scenă, sub privirile admirative ale celor din platou.

După o lungă așteptare, Amnei i s-a îndepinit dorința de a interpreta fata din cuplu. Cu toate acestea, ea a văzut transformarea The Pussycat Dolls ca pe o „pedepsă”, știind că va avea de cântat puternic în timp ce execută mișcări specifice Bollywoodului.

WRS și Emilian s-au transformat în japonezul Takeo Ischi și au cântat în germană la Te cunosc de undeva! sezonuș 19. Cei doi au reușit să ofere o interpretare de excepție piesei „Chicken Yodeling”.

Dacă la repetiții WRS și Emilian, nici nu au știut de unde să apuce personajul primit pentru a noua gală, atunci când au ajuns în platou, lucrurile au luat o turnură neașteptă. Pe lângă faptul că au avut de învățat o nouă limbă și o nouă tehnică de cântat, Emilian a fost nevoit să își înfrângă și cea mai mare frică.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 online 27 mai 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Damian Drăghici și Cristina Stroe au uimit pe toată lumea cu interpretarea oferită celebrei piese de dragoste „De-ai fi tu salcie la mal”. Iată cum au comentat jurații prestația lor fără cusur. Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost „responsabilii” cu emoțiile în acestă ediție internațională de Te cunosc de undeva!. Cei doi artiști, care formează un cuplu în viața reală, s-au transformat în Mihaela Mihai și au interpetat una dintre cele mai frumoase piese de dragoste românești. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9.