Tu Urmezi! – Sezonul 1 Episodul 22 – 5 Februarie 2023

tu urmezi kanal d emisiune online reluare 2023 complet

Pe site-ul nostru puteti urmari emisiunea prezentata de Dan Negru: “Tu Urmezi!” sezonul 1 episodul 22 din 5 februarie 2023.

„Tu urmezi!”, noul show pe care Dan Negru îl va prezenta la Kanal, se pregătește de lansare. Joi, postul a anunțat data primei ediții a unicului show în care „se stă la coadă la cultură generală”. În ce zi și de la ce oră va putea fi urmărită noua emisiune a lui Negru.
Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia (“Avanti un altro!”), în 2013. Datorită cifrelor bune de audienţă, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania, potrivit informaţiilor furnizate de Kanal.

“Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.
Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul.
Pe parcursul show-ului, concurenţii sunt puşi la încercare prin diverse provocări prin care li se testează cunoştinţele, perspicacitatea, dar şi viteza de reacţie. Vezi aci pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi” sezonul 1 episodul 22 din 5 februarie 2023.

Dan Negru și al lui „Tu urmezi!”, cea mai nouă emisiune de la Kanal, vor fi pe post începând din septembrie. Mai precis, premiera „Tu urmezi!” este programată pe sâmbătă, in septembrie. Potrivit grilei de programe a postului, show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

”Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, va avea premiera in septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal! Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul, după ce quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate.

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 7.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.
O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă. Vezi aci pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi” sezonul 1 episodul 22 din 5 februarie 2023.

“După gimnastica minţii de la , ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii”, a spus Dan Negru.

Nu pierdeţi, din septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta magică a Regelui enterteinmentului românesc, Dan Negru. Vezi aci pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi” sezonul 1 episodul 22 din 5 februarie 2023.