Visuri La Cheie – Sezonul 9 Episodul 7 – 19 Octombrie 2022

visuri la cheie emisiune online sezonul 9 complet reluare pro tv

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. Miercuri, in septembrie 2022, începe sezonul 9 al emisiunii „Visuri la cheie”, la Pro TV. Vezi aici mai jos pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 9 episodul 7 in reluare din 15 octombrie 2022.

De nouă ani, echipa Visuri la cheie construiește și ajută la împlinirea visurilor. Zeci de povești, sute de lacrimi și lecții învățate de la familiile pe care le-am cunoscut, ne-au emoționat de-a lungul timpului. Astăzi, autocarul continuă pe drumul visurilor, iar de la 21:30 Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor păși pragul unei noi locuințe pe care o vor transforma în… acasă.

Visuri la cheie sezonul 9 episodul 7 online 15 octombrie

În această seară, vom cunoaște trei copii cu un destin zbuciumat. Viața i-a adus în punctul în care au rămas fără tatăl lor, cu o mamă care i-a lăsat în grija unor bunici care se luptă cu greutățile vieții. „Bunicii trăiesc dintr-o singură pensie, cred că în competiția asta care se numește viață, pornim de la starturi diferite. Cred că echipa Visuri la cheie i-ar ajuta să facă pași înainte, să pornească dintr-un start împreună cu alții, de la un alt nivel și cred că ar fi un lucru extraordinar”, povestește o persoană apropiată familiei.

„Bunica se simte incapabilă să asigure strictul necesar copiilor, le asigură dragoste, le dă forță, e inspirație pentru ei, dar copiii, practic, locuiesc într-un șantier, nu au nici baie”, va spune Cristina Joia, după ce va vedea locul în care locuiesc. Vezi aici mai jos pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 9 episodul 7 in reluare din 15 octombrie 2022.

Noi orașe vor fi străbătute sezonul acesta, iar echipa este pregătită să renoveze și să transforme locuințele oamenilor în… acasă! O nouă componență a echipei Visuri la cheie va face transformările sezonul acesta! Trei arhitecți se alătură celui mai iubit proiect de renovări: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil.

Mara este o fire sensibilă, iubește arta, scrie poezii și transpune emoție în fiecare amenajare pe care o face. „Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Vezi aici mai jos pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 9 episodul 7 in reluare din 15 octombrie 2022.

Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!”, a zis Mara.

Oana, sora geamănă a Laurei Boghiu, este o familistă convinsă, are o carieră solidă în domeniu și a mai trăit experiența emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute. „Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște”, a declarat Oana.

În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm. Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a spus Andrei. Vezi aici mai jos pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 9 episodul 7 in reluare din 15 octombrie 2022.