Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 1 – 13 Septembrie 2023

In primul episod, visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 de pe 13 septembrie 2023, aflam povestea doameni Nicoleta și George Răduță care au făcut trei împrumuturi pentru a-și ridica o casă, pe un teren pus la dispoziție de Primăria Gruiu. Deși le-a fost greu, și-au plătit toate datoriile. Visul lor prindea contur, alături de cei trei copii ai lor.

Numai că, în urmă cu doi ani și jumătate, Nicoleta a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer și a trebuit să urmeze un tratament chinuitor. Medicii nu-i mai dădeau de trăit decât maximum doi ani, dar au sfătuit-o să apeleze la remediile pentru cancer disponibile la ora actuală. Chiomioterapia a stors-o de puteri și a făcut-o să se îndoiască de șansele ei de supravițuire. Nicoleta urmează un regim de viață fără toxine, bazat pe legume și fructe proaspete, pe care le cultivă pe lângă casă. Dar casa… Casa… e altă poveste tristă.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 de pe 13 septembrie 2023

Incendiul le-a demolat visul de a trăi într-un cămin primitor, însă comunitatea din satul lor s-a mobilizat exemplar pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Membrii familiei Răduță l-au poftit înăuntru pe Dragoș Bucur.

Sătenii din Șanțu-Florești au pus mână de la mână pentru a repara stricăciunile provocate de incendiu. Au înlocuit acoperișul și mansarda, au renovat fațada și au schimbat geamurile. Însă, urmele distrugerilor provocate de foc se mai văd încă la interior. Acolo va fi mult de muncă. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 online 13 septembrie 2023.

Dragoș Bucur a vorbit mai mult cu Nicoleta Răduță. Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie a aflat că băiatul cel mic, Alexandru, a suferit o criză de epilepsie în 2018. De atunci, crizele s-au înmulțit. „Înainte să să îmbolnăvească era cu totul alt om. După ce s-a întâmplat și după tratamentul pe care l-a făcut… nu mai este același Alex care era înainte”, a dezvăluit tatăl adolescentului.

Băiatul merge și acum la psiholog și are un stil de viață atent verificat. Mare amator de artă, Alexandru e înclinat spre tot ce e sumbru. Camera lui trebuie să-i reflecte personalitatea.

Oana Boghiu, Cristina Joia și Alex Gavrilescu au intrat și ei în casa familiei Răduță, pentru a-ș pregăti proiectul de amenajare. Arhitecții descoperă un detaliu tulburător. Nicoleta și George Răduță și-au construit casa așa cum au visat-o ei. Nu au apelat la un specialist, care să le ofere ajutor în privința compartimentării spațiilor, iar asta va da de furcă echipei.

Fiecare arhitect știe ce are de făcut în proiectul de amenajare a casei familiei Răduță. Cristina Joia și Oana Boghiu au fost sigure că Florin Brînzan, inginerul constructor, a aprobat planul lor.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 integral 13 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Planul nu e perfect nici atunci când toată lumea e de acord cu el. Pe șantier, mereu se găsește cineva care să-l schimbe, din varii motive. Florin Brînzan are propria strategie pentru a se încadra în termenul stabilit pentru predare, așa că orice artificiu arhitectural gândit de arhitecți îi pune în pericol data inaugurării.

De data aceasta, inginerul a intrat în conflict cu Oana Boghiu și Cristina Joia din cauza unor colțuri rotunjite la arcada din sufragerie. Acestea figurau în plan, dar nu au fost luate în calcul de Florin Brînzan la execuție. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 reluare 13 septembrie 2023