Vocea Romaniei – Sezonul 10 Episodul 1 – 9 Septembrie 2022

vocea romaniei online sezonul 10 complet integral 2022

Vocea României este o emisiune concurs difuzată de Pro în fiecare toamnă, vineri, de la ora 20.30. Show-ul de talente unde doar vocea contează a avut premiera în septembrie 2011 și face parte din franciza ”The Voice”. Concursul este format din mai multe etape: auditii pe nevăzute, confruntări, knockouturi și gale live, iar printre vocile care au impresionat publicul și au câștigat marele premiu se numără: Tiberiu Albu, câștigător la “Vocea României” 2014, Ștefan Stan, câștigătorul din sezonul 1, Julie Mayaya, câștigătoarea din 2012, Cristina Bălan, câștigătoarea “Vocea României” 2015, Teodora Buciu, câștigătoarea din 2016. Juriul emisiunii este format din 4 membri: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și The Motans (Denis Roabeș). Urmărește online cele mai bune momente de la Vocea României și edițiile în care au fost desemnați câștigătorii.

„Vocea României” 2022, sezonul 10, începe diseară, 9 septembrie, de la 20:30! Scaun dublu, noi antrenori și o nouă regulă a concursului sunt o parte din componentele sezonului 10. Fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe. Important este să fie VOCE! Vezi aici mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 1 din 9 septembrie 2022 integral.

Seara va începe pe cele mai înalte note și vor fi concurenți care vor întoarce scaune încă de la primele acorduri: „M-am regăsit în momentul tău foarte tare!”, va spune Irina. „Ai o voce foarte bună! Ai merita o pledoarie mult mai puternică, dar și eu sunt emoționat de ce ai facut tu, așa că uită-te în ochii mei și citește dincolo de cuvinte”, îi va spune Tudor concurentului care a reușit să-l lase fără replici.

„M-am regăsit în momentul tău foarte tare!”, va spune Irina. „Ai o voce foarte bună! Ai merita o pledoarie mult mai puternică, dar și eu sunt emoționat de ce ai făcut tu, așa că uită-te în ochii mei și citește dincolo de cuvinte”, îi va spune Tudor concurentului care a reușit să-l lase fără replici. Vezi aici mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 1 din 9 septembrie 2022 integral.

„Îmi doresc să inspir lumea! Prin muzică s-au liniștit războaie, s-au început povești de dragoste… muzica este singurul doctor care îți face bine, așa cum nu poate nimeni altcineva”, va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scenă în seara aceasta.
Citeşte întreaga ştire: „Vocea României” sezonul 10 începe diseară la PRO, cu reguli noi. Ce se va întâmpla în prima ediție. „Eu vreau să câștig!”
Antrenorii se vor lupta cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci în echipele lor! „Eu, spre deosebire de ani trecuți, am ceva în plus. Și nu orice!

Dacă și anul acesta shouw-l va avea parte de prezența veteranilor Tudor Chirilă și Smiley, dar și a Irinei Rimes, care nu este nici ea la prima participare, Vocea României sezonul 10 aduce niște noutăți. Din juriu vor face parte, în premieră, Denis Roabeș – The Motans, și Theo Rose. O altă noutate este faptul că Theo Rose și Smiley vor avea scaun dublu. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 1 din data de 9 septembrie 2022 online. Vezi aici mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 1 din 9 septembrie 2022 integral.