Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 70 Integral 6 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Alexandra de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 70 de pe 6 iulie 2023, este de părere că Jasmine a venit cu o strategie de acasă, care prinde la public. Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că Jasmine este „varianta 2.0” a Andreei. Această remarcă a creat multe discuții în culise, dar și în platoul emisiunii. Andreea s-a simțit deranjată de ceea ce a spus colega ei, nu deoarece a fost comparată cu Jasmine, ci modul în care Alexandra le-a comparat.

Alexandra este de părere că Jasmine a venit în emisiunea Bravo, ai stil cu o strategie plănuită de acasă. Ea încearcă să ajungă pe placul publicului prin aceeași metodă pe care ar fi folosit-o și Andreea. Jasmine a negat afirmațiile făcute de Alexandra. În timpul discuției, Jasmine a mărturisit că nu vrea să mai continue, deoarece consideră că deja s-a spus tot ce era de spus legat de acest subiect.

Bravo, ai stil 6 iulie 2023 sezonul 8 episodul 70 online

Andreea s-a simțit jignită de comparația făcută de Alexandra. Concurenta a argumentat de ce a numit-o pe Jasmine „varianta 2.0” a ei. Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 și-a susținut părerea, în ciuda reacției pe care Andreea a avut-o.

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 încearcă de la o ediție la alta să le demonstreze juraților că poate tot mai mult pe partea de styling.

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a venit cu o ținută neașteptată în ediția din această seară, însă care a stârnit hohote de râs din partea colegelor ei de platou. Concurentele s-au amuzat pe seama volanelor pe care fusta purtată de Ioana le avea, însă colega lor nu a fost la fel de amuzată de situație. Colegele ei au specificat faptul că nu râdeau de ea sau de ținuta ei, ci pur și simplu au asociat fusta cu un detaliu amuzant.

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a primit steluțe în ediția din această seară. Jurații i-au apreciat intenția, însă execuția și asocierea pieselor a fost una nepotrivită. Raluca Bădulescu așteaptă de la concurente mai multe în gala acestei săptămâni.

Val de ironii în platoul Bravo, ai stil 2023! Criticile dintre Iris și Jasmine sunt pe departe de a se termina. Iată ce s-a întâmplat în această seară! Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 6 iulie 2023 sezon 8 episod 70 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 70 integral 6 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Val de ironii între Jasmine și Iris de la Bravo, ai stil 2023! Cele două concurente au avut o discuție mai aprinsă, după ce concurentele au acuzat-o pe Jasmine că încearcă să critice unele dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii. Jamsmine sa fost luată prin surprindere de atitudinea lui Iris, în momentul în care a rugat-o să numească situațiile în care s-a simțit atacată. Iris și-a susținut în continuare părerea că nu și-a provocat colega de platou în vreun fel.

Maria a primit trei steluțe în ediția din această seară de la Bravo, ai stil 2023. Jurații au observat o schimbare la concurentă. Maria de la Bravo, ai stil 2023 i-a cucerit în această seară pe jurați, dar le-a impresionat și pe colegele ei din platou. Concurenta a avut o ținută inventivă, formată din mai multe straturi, care le-a atras atenția tururor.

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost numită de jurați una dintre cele mai bune concurente din toate cele opt sezoane. În ediția de joi seara, 6 iulie 2023, jurații au apreciat faptul că Maria își arată tot mai mult personalitatea în emisiune.