Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 2 Online 26 Septembrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 de pe 26 septembrie 2023
Săptămâna trecută, porțile celui mai așteptat show destinat antreprenorilor și celor care vor să înțeleagă lumea de business s-au deschis încă o dată. Locul perfect pentru cei care se gândesc la viitor și lucrează deja în prezent, pentru cei care sunt deciși să-i convingă pe investitori că merită o șansă! Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 online 26 septembrie 2023 poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 de pe 26 septembrie 2023

Cei opt Lei vor avea multe întrebări la imperiulr leilor sezonul 4 episodul 2 online 26 septembrie 2023 pentru antreprenori și vor analiza fiecare detaliu înainte să decidă dacă vor să facă o finanțare. Cum în joc sunt chiar banii lor, la finalul fiecărui moment în care se va bate palma pentru o afacere, Investitorii și echipele lor specializate vor începe toate verificările de business pentru a certifica informațiile prezentate. Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 integral 26 septembrie 2023.
Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit) și-au ocupat locurile. Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan) vor continua să se rotească, ca și în primul episod.

Andreea Druță și-a dus business-ul Lapterra, care a pornit în Suceava, la afaceri de peste 1 milion de lei, tânăra având doar 23 de ani. Are o echipă de 14 angajați, iar planul său pe termen lung este să construiască o fabrică de biscuiți și cozonaci, pregătite cu produse de înaltă calitate. Pentru început, Andreea Druță a spus că are nevoie atât de un aparat automat pentru biscuiți, în valoare de 60.000 de euro, cât și de un mecanism Flowpack pentru ambalare, care costă 40.000 de euro. Cu investiția leilor, Andreea poate ajunge cu afacerea sa și pe piața de retail.

Celor opt investitori de la Imperiul Leilor le-a cerut 100.000 de euro pentru 10% din afacerea sa, dar jocul s-a schimbat pe parcurs! Cristina Bâtlan i-a oferit Andreei 200.000 de euro pentru 40% din afacerea sa, iar proprietara Lapterra a acceptat oferta.

Ioan Telechi a brevetat și patentat, în anul 2017, un sistem de climatizare PRO LIFE TECH total diferit de cel existent: consumul de energie este mult mai mic și este 100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz. La Imperiul Leilor a cerut 1.250.000 de euro pentru 20% din afacerea sa.

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 reluare 26 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Ioan Telechi este originar din orașul Bocșa, Caraș- Severin, și a lucrat 3 ani ca mecanic – lăcătuș de revizie în Gara de Nord Timișoara, apoi angajat la șantierul Recons Reșița ca șef de șantier.

În acest moment, Ioan Telechi s-a axat mai mult pe piața automobilă, iar următorul pas este să între pe piața climatizarii de locuințe și siteme industriale de răcire .

Toți cei cinci investitori, vizibil impresionați de invenția lui Ioan Telechi, s-au retras pentru a se sfătui în ceea ce privește produsul lui unic, inovator și esențial!

„Ne-ați șocat cu invenția dumneavoastră și ne motivează să vă facem o ofertă. Toți vă propunem 1.250.000 de euro pentru 40% din compania dumneavoastră”, a spus Daniel Mischie.

După câteva minute de gândire, Ioan Telechi a decis: „Accept oferta voastră, dar cu o singură condiție. Contractul se va semna când voi avea contractul cu firma aceasta ca să pot asigura un viitor al produsului”. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 online 26 septembrie 2023.