Love Island Romania Episodul 34 Online 9 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 34 de pe 9 noiembrie 2023

Trei cupluri se luptă pentru dragostea adevărată la love island romania sezonul 1 episodul 34 online 9 noiembrie 2023, dar și pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Mai este un singur pas până la anunțul câștigătorilor, dar până atunci concurenții vor avea parte de alte provocări, care mai de care mai interesante! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 34 complet 9 noiembrie 2023.

„Iată-ne aproape ajunși la final. Și ce călătorie am avut până acum! Intensă, lungă și presărată cu cele mai neașteptate twist-uri. Una în care dragostea a jucat rolul principal.

Asta a fost posibil pentru că ei și-au deschis sufletele în fața noastră și ne-au permis să trăim aceste emoții timp de șase săptămâni”, a fost anunțul Alinei Ceușan.

Love island romania sezonul 1 episodul 34 de pe 9 noiembrie 2023

Micile detalii chiar contează! Și nu o spunem noi, ci jocul la care au fost provocați cei șase concurenți de la Love Island! Acum s-a aflat cât de bine își cunosc, de fapt, partenerii de cuplu!

Cum o cheamă pe mama iubitei/iubitului, care este mâncarea ei/lui preferată sau unde s-a născut. Acestea au fost doar câteva întrebări menite să le testeze atât memoria, cât și implicarea în cuplu.

„Vreau să vă invit la Firepit, vreau să ne petrecem ziua împreună. O să începem cu un joc!”, le-a transmis Alina Ceușan. „Nu credeam că lunile noastre de miere se vor intersecta, dar uite că o să fim în același avion spre Bali”, a spus Călin.

Dacă până acum întrebările au fost doar între ei, cei șase finaliști au ocazia de a răspunde și celor care îi urmăresc cu sufletul la gură în fiecare ediție!

Alexia și Denis au răspuns la întrebările adresate de fani în mediul online și au fost mai sinceri ca niciodată.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 34 integral 9 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Tânărul a primit o întrebare total neașteptată de la unul dintre colegii lui: „Ce ai alege? Alexia sau o carieră de succes în fotbal?”

Denis: Wow! Nu pot să cred! Este colegul meu de fotbal! Am pielea de găină! Exact cu băiatul ăsta am jucat fotbal. Pe Alexia o aleg, scuze Răzvan! Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 34 integral 9 noiembrie 2023.