Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 9 de pe 9 Noiembrie 2023

sariti de pe fix episodul 9 sezonul 1 9 noiembrie 2023
Printre jocurile serii la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 9 de pe 9 noiembrie 2023 se va număra și „ABC… dar pe jos”, iar Antonia și Alex Bogdan vor accepta provocarea de a scrie un cuvânt folosindu-se de propriile corpuri.

Încă de la începutul probei, sentimente de neliniște vor lua naștere în sufletul lui Alex Velea: „Mai ușor că e măritată!”, îl va avertiza acesta pe partenerul de joc al soției sale. „Nu mai vorbi așa cu nevastă-mea!”, îi va spune artistul în momentul în care Alex Bogdan îi va cere ajutorul Antoniei pentru a forma litera „B”: „Fă-mi și mie prima buclă”. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 9 de pe 9 noiembrie 2023.

Antonia și Alex Velea, alături de gașca de comedianți, s-au întrecut în versuri. Seara a început promițător, iar surprizele au fost pe măsură. Comedianții au făcut spectacol și s-au distrat pe cinste.

Antonia și Alex Bogdan au făcut senzație la proba ABC…dar pe jos. Alex Velea nu a scăpat-o din ochi nici măcar o clipă pe partenera sa, iar Alex Bogdan a mai fost „tras de mânecă” din când în când. Antonia și Alex Bogdan au primit ca sarcină să desenez cu trupurile lor numele ”BOGDAN”. Iată cum s-au descurcat cei doi. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 9 online 9 noiembrie 2023.

În platou a fost o discuție de-a dreptul spumoasă, Alex Velea a avut un schimb de replici savuros cu comedianții.

Mihai Rait și Anca Dinicu susțin un discurs impunător, în fața colegilor lor, despre abstinenţă. Cum s-au descurcat cei doi comedianți?

Cabral: Sunteți doi venerabili maeștri guru în arta abstinenței. Aveți trei minute să explicați beneficiile descoperite de voi pe acest subiect. O să vă dau două stări. Tu, Anca, ești nervoasă. Mihai, tu ești zen.

Mihai Rait: Namaste, și bine v-am găsit la această minunată incursiune în absolut. Vom vorbi astăzi despre lucruri care mie mi-au schimbat viața, și anume abstinența. Dacă Mihai Rait dă dovadă de multă calmitate, nu putem spune același lucru și despre Anca Dinicu, care aproape a făcut o criză de nervi.

Anca Dinicu și Mihai Rait, la stare civilă, în plan înclinat. Cătălin Neamțu, primarul care oficializează cununia civilă, este nerăbdător să oficializeze căsătoria dintre cei doi, însă planurile le sunt date peste cap când amanta mirelui își face apariția. Scapă Mihai Rait neșifonat?

Anca Dinicu, ajunsă în fața ofițerului de stare civilă, nu este prea sigură dacă mai vrea să se căsătorească cu Mihai Rait, drept urmare le cere ajutorul prietenelor din online.

Anca Dinicu: Mie îmi place de tine…dar nu prea (n.r Migai Rait).

Neamțu: Da, ce s-a întâmplat doamnă? De ce nu vă place?

Anca Dinicu: N-are el nimic, e așa…drăguț. Da, eu mă…aoleu…mă așteptam să fie un bărbat mai…îmi doream să fie puțin mai înalt și mai blond…da…i se vede carcasa (…) Hello, fetele mele, vreau să vă întreb, pleacă, du-te dracu că ești urât rău de tot, mă sperii rău de tot (n.r Mihai Rait), spuneți sincer, da, cu mâna pe inimă, vouă vă place de ăsta (n.r Mihai Rait).

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 9 online 9 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Când Anca Dinicu deja începe să-l vadă cu alți ochi pe Mihai Rait, la starea civilă își face apariția Antonia, amanta lui Mihai. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 9 de pe 9 noiembrie 2023