Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 27 Online 9 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Celentano va găsi o nouă oportunitate de afacere in las fierbinti sezonul 24 episodul 27 online 9 noiembrie 2023… într-un fier de călcat vechi: „E o antichitate. Sunt chestii foarte rare, foarte scumpe, pe care omul vrea să le aibă. Știi ce facem cu ele? Le vindem”, îi va zice plin de speranță lui Firicel. Rămâne de văzut dacă cei doi prieteni se vor îmbogăți prin această metodă.

Între timp, Robi va avea o misiune foarte importantă: „Au fugărit aseară niște mafioți care aveau la ei 50 de kg de droguri. I-au prins, dar n-au găsit marfa. M-au sunat să raportez eu dacă prin sat vorbește lumea, dacă s-a vândut ceva”, îi va spune acesta lui Vasile. Dacă polițistul va reuși să rezolve cazul, vom afla în câteva ore. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 27 de pe 9 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 27 de pe 9 noiembrie 2023

Nu este o noutate faptul că serile de marți, miercuri și joi sunt pline de umor și voie bună. Aseară, românii nu au ratat niciun minut din cel mai iubit serial de comedie din țară. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

​După ce a găsit în gospodăria soacrei lui Celentano zeci de oale și ustensile de bucătărie ce îi aparțin, Aspirina a pornit în căutare de obiecte personale prin tot satul. „Mi s-a pus pata pe tulumba asta. Știi de ce? Că eu cred că e tulumba mea! Ți-am dat-o cu împrumut și nu mi-ai adus-o înapoi! Mi-o aduci acum! Și-mi aduci și ceaunul!”, s-a răstit aceasta la o vecină. Drept urmare, Aspirina a reușit să își recupereze toate lucrurile de mult pierdute.

Celentano a avut parte de o supărare foarte mare. „Am avut o revelație. Mă uitam la televizor și s-a nimerit programul de revelion din 1987. M-a lovit deodată gândul… oare câte revelioane mai prind eu? Maximum 20!”, le-a spus plin de amar Aspirinei și Gianinei. Însă acestea au găsit de îndată un leac pentru frica de bătrânețe a lui Celentano: „Numără fiecare lună până la revelion!”, i-a sugerat Aspirina. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 27 online 9 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 8.7 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.0 puncte de audiență și 19.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 20:59, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 27 reluare 9 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 27 online 9 noiembrie 2023.